Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 106-120 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 451kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Ludwig van Beethoven hittar du i Berlin (Kreuzberg) i Berlin. Boendet hittar du på vägen Hasenheide och är ett överkomligt boende med rum för 451 kronor.

från 452kr.

Grand City Hotel Berlin Zentrum är ett trestjärnigt boende i Berlin med en sagolik stuk. Rummen kostar från 452 SEK för en sagolik anda och boendet är beläget nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin.

från 459kr.

Det populära hotellet Derag Livinghotel Koenigin Luise påträffas i Berlin (Weissensee). Standarden är fyrstjärnig för boendet och det tillhör ett mellansegment i pris med 459 kr för ett rum.

från 459kr.

Omtyckta attraktioner som Brandenburg Gate (Brandenburger Tor) och Pergamon Museum stöter ni på väldigt nära detta trestjärniga hotell. Det är nära Riksdagen i Berlin som du hittar Best Western Hotel Berlin-Mitte, ett boende med pris från 459 kronor som billigast.

från 459kr.

På Hotel Zarenhof Friedrichshain hittar du hotellrum från 459 kronor och en standard på 3 stjärnor. Det inte så billiga hotellet påträffar du i Berlin (Friedrichshain).

från 459kr.

Hotel & Apartments Zarenhof Berlin Prenzlauer Berg, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som ligger nära attraktionerna Kollwitzplatz och Mauerpark. Det är i Berlin (Prenzlauer Berg) längs vägen Schoenhauser Allee som detta boende ligger.

från 459kr.

Hotel Alt Tegel är ett trestjärnigt hotell utan stort utbud av faciliteter. Detta boende är ganska bra i pris och rummen är utrustade med exempelvis Internet, minibar och pentry.

från 459kr.

Många omtyckta matställen i Berlin hittas nära hotellet art'otel berlin kudamm, by Park Plaza. Det är nära Kejsar Wilhelms minneskyrka som detta trestjärniga boende finnes med rum från 459 kr och uppåt.

från 459kr.

Med ett kort gångavstånd till flera populära restauranger i Berlin är det mycket billiga Winters Hotel Berlin Mitte am Checkpoint Charlie ett attraktivt hotell. Det är nära Checkpoint Charlie Museum som detta fyrstjärniga boende finns med hotellrum från 459 kronor och uppåt.

från 459kr.

Nära Nikolaikirche är hotellet Best Western Hotel am Spittelmarkt placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Brandenburg Gate (Brandenburger Tor) och Pergamon Museum. Hotellet har en trestjärnig klass och bedöms varken vara dyrt eller billigt för ett boende i Berlin.

från 459kr.

I Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) och nära sevärdheterna Kurfurstendamm (Kurfurstendam) och Story of Berlin stöter ni på Europa City. Med en standard på tre stjärnor betraktas boendet vara rätt så billigt.

från 460kr.

Det är från priset 460 kr och uppåt som ni hittar på det 4-stjärniga hotellet Hotel Müggelsee Berlin. Det mycket billiga hotellet finnes i Berlin (Treptow-Köpenick).

från 460kr.

Quentin Design Hotel Berlin är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheter som Kaiser Wilhelm Memorial Church och Zoologischer Garten (Berlin Zoo). Det är i Berlin (Tempelhof-Schöneberg) längs vägen Kalckreuthstr. som detta boende är beläget.

från 460kr.

Det företagsvänliga hotellet Arcadia Hotel Berlin har tre stjärnor i hotellstandard och hittas intill Frankfurter Allee A Eingang Voigtstrasse. Hotellrummen har ett pris från 460 svenska kronor och på hotellet hittar du till exempel bolagsanpassade tjänster som bolagscenter och kemtvätt.

från 461kr.

Med en 3-stjärnig klass hittar du rum från 461 kr på hotellet Winters Hotel Berlin Im Spiegelturm. Hotellet bedöms vara relativt billigt och du finner det i Berlin (Spandau).

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell