Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 61-75 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 368kr.

Leonardo Airport Hotel Berlin Brandenburg har en klass på tre stjärnor och ett gym att träna i under tiden du är i Berlin. De billiga rummen kostar från 368 SEK och är utrustade med det mest nödvändiga för ett hotellrum.

från 374kr.

Omtyckta turistattraktioner som Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Victory Column (Siegessaule) ligger en bit bort från hotellet SORAT Hotel Ambassador Berlin. Det är i Berlin vid vägen Bayreuther Strasse som ni påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 376kr.

Med logi på ett bra boende och en klass på tre stjärnor har ni bara ett litet gångavstånd till de välbesökta turistattraktionerna Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Picture Gallery. Med hotellrum från 376 kronor är Hotel Sylter Hof Berlin billigt med ett läge nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin.

från 382kr.

Det trestjärniga hotellet Airporthotel Berlin Adlershof har endast viktiga faciliteter. Hotellet är billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 382kr.

Hotellet AZIMUT Hotel Berlin City South har en trestjärnig klass och rum från 382 kr och uppåt. Det billiga hotellet hittar du i Berlin (Rudow).

från 382kr.

Med logi på ett fint boende och en klass på tre stjärnor har du bara ett litet gångavstånd till de populära attraktionerna Kaiser Wilhelm Memorial Church och Zoologischer Garten (Berlin Zoo). Mark Apart Hotel är ett billigt hotell nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin med en prislapp från 382 kr som billigast.

från 382kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på fyra stjärnor i Berlin (Neukölln) och rum med det mest nödvändiga du kan tänkas vilja ha. Park Hotel Blub Berlin är namnet på boendet och det går att beställa ett rum på hotellet från 382 kr när det inte är högsäsong.

från 383kr.

Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera är ett 3-stjärnigt hotell med ett pris från 383 svenska kronor per rum och natt. Det billiga hotellet finner ni i Berlin (Wilmersdorf).

från 383kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som finns hyfsat nära välbesökta sevärdheterna Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church. Hotel Zoo Berlin är beläget nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin och är ett väldigt billigt hotell där hotellrummen har en prislapp från 383 SEK per dygn.

från 383kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd populära restauranger i Berlin är det billiga Calma Berlin Mitte ett bra hotell. Det är nära Pergamentmuseet som du finner detta 2-stjärniga hotell med en pirslapp från 383 kr.

från 390kr.

På hotellet Dorint Adlershof Berlin får ni uppleva en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 390 kronor och uppåt. Detta boende anses vara billigt och du hittar det i Berlin (Treptow-Köpenick).

från 390kr.

Europeapartments är ett trestjärnigt hotell i Berlin med standardfaciliteter. Detta hotell anses vara billigt och hotellets rum har det vanligaste och med förfogande till Internet.

från 390kr.

Hotel Brandies Berlin är ett hotell med 3 stjärnor i betyg i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf). Du finner det byggt jämte vägen Kaiserdamm och tillhör de billiga valen i Berlin.

från 401kr.

På Berlin Plaza Hotel am Kurfuerstendamm bor du billigt och har inte långt till flera omtyckta restauranger i Berlin. Detta hotell har tre stjärnor i klass och finns nära Kejsar Wilhelms minneskyrka med en kostad från 401 kronor per natt.

från 401kr.

Med ett kort avstånd till populära attraktioner som Kaiser Wilhelm Memorial Church och Story of Berlin kanske hotellet Domus Hotel Berlin Ku'Damm ett bra val. Det är i Berlin längs med vägen Uhlandstr. som ni hittar detta 3-stjärniga logi.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell