Filtrera Hotell

Pris: 346-1632 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bad Gastein

Hitta de bästa hotellen i Bad Gastein, Österrike för dig!
Visar 1-13 av 13 hotell i Bad Gastein. Inga hotell har filtrerats bort!
från 346kr.

Det trestjärniga Hotel Alpenhaus Evianquelle har hotellrum till ett pris från 346 kronor och ni finner det längs Nassfelder Weg. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 359kr.

Euro Youth Hotel & Krone är ett trestjärnigt hotell som du hittar på vägen Bahnhofplatz och som har en kostnad från 359 SEK per natt. På hotellets rum kan du ta del av det vanligaste.

från 379kr.

På Villa Excelsior Hotel Kurhaus påträffar du rum från 379 SEK, en hotellstandard på tre stjärnor och ett läge på Reitlstraße. Hotellrummen på Villa Excelsior Hotel Kurhaus erbjuder det enklaste.

från 469kr.

Det trestjärniga Hotel Alpenblick har lediga hotellrum till en kostnad från 469 kronor och du hittar det på Koetschachtaler Strasse. Rummen på Hotel Alpenblick erbjuder standardutrustning.

från 496kr.

Det 3-stjärniga Residenz Gruber har lediga rum till en prislapp från 496 kronor och ni stöter på det på Südtiroler Straße. Rummen på Residenz Gruber har att erbjuda t.ex. Internet och TV (Lokala kanaler).

från 536kr.

Det 3-stjärniga Hotel Nussdorferhof har rum till en prislapp från 536 kr och ni hittar det vid Böcksteiner Bundesstraße. Utstyrseln på hotellrummen omfattar det enklaste.

från 737kr.

Pension Frohsinn är ett 2-stjärnigt boende som ni påträffar längs med gatan Koenig Carol Weg och som kostar från 737 kronor per natt. Rummen på hotellet har det enklaste.

från 743kr.

På Miramonte finner ni hotellrum från 743 kronor, en hotellstandard på 4 stjärnor och ett läge utmed Reitlpromenade. Rummen har det vanligaste.

från 802kr.

Det femstjärniga hotellet Hotel Europaeischer Hof stöter du på Miesbichlstraße och har en kostnad från 802 kr per rum och natt. Hotellrummen på Hotel Europaeischer Hof erbjuder bl.a. minibar och värdeförvaringsbox.

från 820kr.

Det 4-stjärniga Hoteldorf Grüner Baum har lediga hotellrum till ett pris från 820 kr och du hittar det vid Kötschachtal. Hotellrummen är furnerade med bl.a. TV (Lokala kanaler), värdeförvaring och minibar.

från 883kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hotel DAS REGINA ligger på Karl Heinrich Waggerl Str. och har en kostnad från 883 SEK per hotellrum. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 1088kr.

På Hotel Salzburger Hof stöter ni på lediga hotellrum från 1088 kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge på Grillparzerstraße  . Hotellrummen på Hotel Salzburger Hof är utrustade med bland annat minibar och safebox.

från 1632kr.

Det företagsanpassade hotellet Hotel Elisabethpark har fyra stjärnor i hotellstandard och påträffas vid Kaiser Franz Josef Strasse. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt av kläder, rum för konferens m.fl. och med ett pris från 1632 svenska kronor per natt.

Alternativa resmål...

Om Bad Gastein

I Österrikes storslagna alper i närheten av staden Salzburg är skidorten Bad Gastein belägen på en höjd av 1000 meter ovanför havet. Bad Gastein är en pittoresk ort som om vintrarna har ett brett utbud av vinteraktiviteter. Orten har ett stort skidområde som är ihopkopplat med två andra skidområden, med skidpister på alla olika nivåer, samt längdspår. Om somrarna sadlar orten om och erbjuder bergsvandring istället för skidåkning. Orten är ursprungligen känd för sitt hälsosamma vatten och sina span. Det har tidigare kallats för "Alpernas Monaco" p.g.a alla furstar och kändisar som kommit hit.

Självaste Bad Gastein är en relativt liten ort och hotellen är därmed inte uppdelade i några specifika områden med olika egenskaper. Att bo på hotell en natt i dubbelrum i orten kostar på de billigaste ställen mellan 600 och 800 kronor. Priset går att få ner några hundra om du väljer att bo i en ort utanför självaste Bad Gastein, men istället blir transportsträckan till orten längre. Men har man bilat ner så kan det vara ett billigt alternativ.

Hotellkarta för Bad Gastein

Karta över Bad Gastein med hotell