Filtrera Hotell

Pris: 192-1548 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Pula

Hitta de bästa hotellen i Pula, Kroatien för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Pula. Inga hotell har filtrerats bort!
från 192kr.

På Resort Centinera finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Hotellet är billigt och rummen är försedda med det mest huvudsakliga.

från 494kr.

Med en tvåstjärnig klass finner du rum från 494 SEK på hotellet Hotel Riviera. Detta hotell anses vara jämförelsevis bra i pris och ni påträffar det nära Pula-arenan.

från 516kr.

För bra strandläge i Pula kan Hotel Brioni som finns nära stranden vara ett vettigt val. Hotellet har ett pris från 516 svenska kronor och ni stöter på det tvåstjärniga boendet på Verudella.

från 516kr.

Is Molas Golf Hotel är stationerat vid vägen S.S. km . Loc. Is Molas, är populärt för etablissemang och har en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen kostar från 516 SEK och exempel på faciliteter för företag är konferensrum och bolagscenter.

från 655kr.

Detta är ett strandhotell med en standard på 3 stjärnor nära Punta Verudela-stranden och rum med det vanligaste du kan avses vilja ha. Ni kan teckna hotellrum från 655 kronor per natt på hotellet Hotel Park.

från 894kr.

Hotellet Lantana Resort Hotel & Apartments har en 4-stjärnig standard och hotellrum till ett pris från 894 svenska kronor per natt. Detta hotell tillhör ej de billigaste boendena och du stöter på det i Pula (Capo Spartivento - Pulakusten).

från 1001kr.

Det populära hotellet Park Plaza Histria Pula har fyrstjärnig klass och har tilldelats bra omdöme. Det är i Pula längs med gatan Verudella nära Punta Verudela-stranden som du finner detta boende.

från 1228kr.

Hotel Costa Dei Fiori är ett fyrstjärnigt hotell anpassat för bolag och påträffas på vägen S Km S Margherita Di Pula. Hotellrummen kostar från 1228 kronor och exempel på tjänster för affärsresenärer är rum för konferens och företagstjänster.

från 1548kr.

Gäster på Splendid Golden Rocks Resort har ett kort avstånd till att kunna bada vid sandstranden i Pula. Detta boende kostar från 1548 svenska kronor och du stöter på det tvåstjärniga hotellet vid vägen Verudella B.

Alternativa resmål...

Om Pula

Pula ligger i nordvästra Kroatien på halvön Istrien. Pula är, som många andra Kroatiska städer tvåspråkig och det talas både kroatiska och italienska. Det är lätt att förväxla Pula med Italien, till och med när man befinner sig mitt i staden, här finns nämligen otroligt väl bevarade byggnader från det gamla romarriket. Bland annat finns här en av världens bäst bevarade amfiteatrar. Pula ligger precis vid Medelhavet och är verkligen ett paradis och helt perfekt för turism. Turistbyrån i Pula har dessutom ansträngt sig ordentligt och satt upp information runt om i staden på fyra olika språk, kroatiska, engelska, italienska och tyska. Det finns ett par riktigt fina hotell i Pulas centrum som dessutom är väldigt billiga, de kostar runt strax under 1000 kronor per natt. Om man är villig att leta sig ut lite utanför staden så går det att hitta ännu fler hotell i ungefär samma prisklass.

Hotellkarta för Pula

Karta över Pula med hotell