Filtrera Hotell

Pris: 190-4682 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Venedig

Hitta de bästa hotellen i Venedig, Italien för dig!
Visar 1-15 av 194 hotell i Venedig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 190kr.

Nära Squero di San Trovaso och inte långt från sevärdheterna Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco) finnes Generator Venice Hostel. Boendet är billigare än många andra boende och med en klass som är enkel.

från 205kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på fyra stjärnor i Venedig (Lido de Venezia) och hotellrum med t.ex. minibar, värdeförvaringsbox och luftkonditionering. På Le Boulevard kan du beställa ett rum för 205 kr som billigast.

från 228kr.

Hotellet Hotel Villa Parco är beläget i Venedig (Lido de Venezia) med en tre standard. Det är längs Via Rodi Lido som ni finner detta boende och är verkligen bland de boende i Venedig som är snällast mot reskassan.

från 304kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Albergo Reiter ett trevligt och extremt billigt hotell med hotellrum från 304 kr och uppåt. Boendet har en 2-stjärnig klass och påträffas i Venedig (Lido de Venezia).

från 304kr.

Villa Tiziana Hotel är ett hotell med 3 stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell är bland de allra mest billiga hotellen i Venedig och rummen är furnerade med exempelvis värdeförvaringsbox, AC och minibar.

från 304kr.

Välbesökta sevärdheter som Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco) finner du väldigt nära detta trestjärniga hotell. Det är nära Rialto-bron i Venedig som ni stöter på Hotel Centauro, ett extremt billigt hotell med rum från 304 kr per natt.

från 311kr.

Ni har ett stenkast bort till en hel del populära sevärdheter som St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal från hotellet Hotel Alla Salute. Detta boende finns intill vägen Dorsoduro Fondamenta Ca Bala i Venedig och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 348kr.

Nära Basilica di San Marco och nära sevärdheterna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal finner du Hotel Città di Milano. Detta boende är bland de allra mest billiga hotellen i Venedig och med en standard på 2 stjärnor.

från 364kr.

I Venedig (Le Vignole) är hotellet Certosa Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Naval History Museum & Arsenale och Arsenale. Med en standard på 3 stjärnor bedöms boendet vara billigare än många andra hotell.

från 372kr.

Det mycket billiga hotellet Viktoria Palace Hotel kostar från 372 SEK per hotellrum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Detta hotell har en 4-stjärnig klass och är beläget i Venedig (San Nicolo).

från 372kr.

Venice Resort är ett fyrstjärnigt hotell i Venedig nära Forte Bazzera. Det är på Via Triestina Tessera som ni hittar detta boende och är bland de billigaste hotellen du kan få tag på.

från 379kr.

Nära Rialto-bron finnes det populära hotellet Hotel Ca' d'Oro som erhållit ett väldigt hederligt betyg av tidigare gäster. Det populära boendet har 3 stjärnor i standard och med ett pris från 379 kr per rum är det ett väldigt facilt pris på boende.

från 379kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 4 stjärnor i Venedig (Lido de Venezia) och hotellrum med t.ex. minibar, Internetanslutning och luftkonditionering. På hotellet Hotel Russo Palace går det att under lågsäsong beställa ett hotellrum för 379 kronor.

från 379kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Alla Fava tycks vara prisvärt och ligger ganska nära turistattraktionerna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal. Det är på gatan Castello Campo della Fava nära Rialto-bron som du påträffar detta boende.

från 379kr.

Hotellet Hotel Riviera är extremt billigt och har de mest vardagliga bekvämligheterna. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och ni finner det i Venedig (Lido de Venezia) utmed vägen Piazzale S.M. Elisabetta ang. Gran Viale.

Alternativa resmål...

Om Venedig

Venedig är en otroligt mysig stad som är känd för sina pittoreska kanaler med gondoler och mysiga och vackra hus. Staden är även känd för sina shower där ansiktsmasker bärs av skådespelarna. I Venedig finns mycket att uppleva inom kultur och historia. Men att bara promenera runt och insupa staden atmosfär och kanske ta en bit Italiensk mat på någon trevlig restaurang är aldrig fel.

Billigaste hotellen hittar du i Venedigs kringliggande områden, så som Lido och Mestre. I dessa områden kan du få en hotellnatt i dubbelrum på ett trestjärnigt hotell för ungefär 300 kronor och uppåt. I själva venedig är priserna högre, men om du har tur kan du där hitta hotell med låg standard till nästan samma prisnivå. Annars ligger många av hotellen i Venedig på en betydligt högre prisnivå med de flesta lägsta priserna mellan 600 och 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Venedig

Karta över Venedig med hotell