Filtrera Hotell

Pris: 190-4682 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Venedig

Hitta de bästa hotellen i Venedig, Italien för dig!
Visar 76-90 av 194 hotell i Venedig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 758kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet Palazzo Selvadego är väl omtyckt av andra hotellgäster. Det är ett billigt boende som finnes nära Basilica di San Marco vid vägen San Marco B i Venedig.

från 758kr.

Detta trestjärniga boende ligger ganska nära de populära sevärdheterna Saint Mark's Basilica (Basilica di San Marco) och St. Mark's Square (Piazza San Marco). Hotel Ca' Formenta är byggt nära Basilica di San Marco i Venedig och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 758 kronor per natt.

från 758kr.

Ganska nära kuriositeterna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal ligger ett 3-stjärnigt hotell vid namn Hotel Casanova Venezia som är. Det är på gatan Sestiere San Marco nära Basilica di San Marco som du finner detta hotell.

från 758kr.

Albergo Quattro Fontane Venezia är ett 4-stjärnigt boende med en kostnad från 758 kronor per dygn. Det är i Venedig (Lido de Venezia) som ni hittar detta hotell och det är bland de billigare alternativen för sin klass.

från 767kr.

Detta boende finnes ganska nära de efterfrågade sevärdheterna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal. Från 767 SEK kan ni få hotellrum på Bed and Breakfast Alla Vigna - Venice nära Basilica di San Marco i Venedig.

från 781kr.

En liten bit från Hotel Canaletto hittar ni de populära attraktionerna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal. Boendet har en klass på tre stjärnor och du stöter på det utmed Castello i Venedig.

från 785kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Al Sole är ett boende som bara är placerat en bit från sevärdheterna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal. Du finner hotellet längs Santa Croce Fondamenta Minotto nära Squero di San Trovaso.

från 811kr.

Palazzo Schiavoni är ett enkelt hotell i Venedig med en sagolik stuk. Rummen har en avgift från 811 kronor för en kärleksfull anda och boendet är stationerat nära Basilica di San Marco i Venedig.

från 814kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det 4-stjärniga Carnival Palace Hotel vara något för er. Detta boende är stationerat i Venedig (Centrala Venedig) på gatan Fondamenta di Cannaregio.

från 817kr.

Hotellet Courtyard by Marriott Venice Airport hör inte till de billigare och har faciliteter som restaurang, bar och gym. Boendet stöter du på längs gatan Via Triestina Tessera som går nära Forte Bazzera och med en klass på fyra stjärnor.

från 819kr.

Populära attraktioner som St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal ligger en kort bit från hotellet Royal San Marco Hotel. Detta 4-stjärniga hotell hittar du på gatan San Marco i Venedig.

från 824kr.

Detta beachhotell har fyra stjärnor, är stationerat i Venedig (Lido de Venezia) och har rum furnerade med exempelvis luftkonditionering, minibar och TV (Lokala kanaler). Best Western Biasutti Hotel är hotellets namn och det går att boka hotellrum från 824 kr per rum.

från 826kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Grand Canal och Rialto Bridge (Ponte di Rialto) påträffas ett hotell vid namn Eurostars Residenza Cannaregio Hotel som bedöms vara. Det är på gatan Cannaregio a Calle dei Riformati nära Ca' d'Oro som du hittar detta hotell.

från 826kr.

Om ni tänkt leva sagolikt i Venedig så kan det trestjärniga hotellet Hotel San Zulian eventuellt vara något för dig. Det är nära Basilica di San Marco i Venedig som ni hittar hotellet och där ni kan få rum på hotellet från 826 kronor.

från 826kr.

Ett populärt hotell är Hotel ai Mori d'Oriente som ni hittar nära Rialto-bron och har en hel del tillfredställda gäster sedan tidigare. Klassen för detta hotell är på fyra stjärnor och priset för en natt anses ej vara dyrt jämfört med andra hotell i staden.

Alternativa resmål...

Om Venedig

Venedig är en otroligt mysig stad som är känd för sina pittoreska kanaler med gondoler och mysiga och vackra hus. Staden är även känd för sina shower där ansiktsmasker bärs av skådespelarna. I Venedig finns mycket att uppleva inom kultur och historia. Men att bara promenera runt och insupa staden atmosfär och kanske ta en bit Italiensk mat på någon trevlig restaurang är aldrig fel.

Billigaste hotellen hittar du i Venedigs kringliggande områden, så som Lido och Mestre. I dessa områden kan du få en hotellnatt i dubbelrum på ett trestjärnigt hotell för ungefär 300 kronor och uppåt. I själva venedig är priserna högre, men om du har tur kan du där hitta hotell med låg standard till nästan samma prisnivå. Annars ligger många av hotellen i Venedig på en betydligt högre prisnivå med de flesta lägsta priserna mellan 600 och 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Venedig

Karta över Venedig med hotell