Filtrera Hotell

Pris: 190-4682 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Venedig

Hitta de bästa hotellen i Venedig, Italien för dig!
Visar 31-45 av 194 hotell i Venedig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 523kr.

På Hotel Villa Cipro hittar du hotellrum från 523 kr per dygn och en hotellstandard på 3 stjärnor. Det billiga hotellet hittar du i Venedig (Lido de Venezia).

från 523kr.

Villa Giulietta är ett hotell med 4 stjärnor och bar, massage och restaurang för hotellets gäster. Boendet är billigt och rummen är utrustade med t.ex. minibar, värdeförvaringsbox och luftkonditionering.

från 531kr.

Omtyckta attraktioner som Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco) ligger en kort bit från hotellet Pantalon Hotel. Detta logi är trestjärnigt och du stöter på det i Venedig vid gatan Crosera S Pantalon Sestriere Dorsoduro Vicino Ca Foscari.

från 531kr.

Från Hotel Locanda Canal har ni inom gångavstånd till flera välbesökta turistattraktioner som till exempel Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco). Det är i Venedig intill vägen Castello C Fondamenta del Remedio som du påträffar detta trestjärniga boende.

från 531kr.

Hotellet Locanda Herion är ett prisvärt hotell som endast ligger en liten bit bort från sevärdheter som Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco). Det är nära Rialto-bron utmed vägen Cannaregio A som detta hotell hittas.

från 532kr.

Ett omtyckt hotell som fått ta emot ett superomdöme är Domina Home Giudecca som ligger nära Squero di San Trovaso. Det populära hotellet har 3 stjärnor i klass och är ett förmånligt hotell med eget hotellrum från 532 kronor.

från 534kr.

Hotellet Hotel Helvetia är billigt och har de enklaste faciliteterna. Detta hotell har tre stjärnor i standard och du hittar det utmed gatan Gran Viale S M Elisabetta i Venedig (Lido de Venezia).

från 546kr.

Det trestjärniga hotellet Alloggi Agli Artisti tycks vara prisvärt och ligger ganska nära sevärdheterna Teatro La Fenice och Grand Canal. Boendet hittas utmed Calle Priuli dei Cavalletti A B C Cannaregio nära St. Mary of the Friars.

från 569kr.

Hotel Tiziano är ett hotell som finns nära Squero di San Trovaso och inte långt ifrån sevärdheterna Peggy Guggenheim Collection och Grand Canal. Med detta boendes standard på tre stjärnor betraktas detta boende vara billigt.

från 570kr.

På Ca' Gottardi bor man billigt och har nära till flera populära matställen i Venedig. Det är nära Rialto-bron som detta boende påträffas med rum från 570 kr och uppåt.

från 570kr.

Hotellet Best Western Hotel Villa Mabapa hittar du i Venedig (Lido de Venezia) med en fyr standard. Det är på Riviera San Nicolo som detta boende påträffas och som anses som överkomligt för plånboken.

från 570kr.

Ramada Venice är ett 3-stjärnigt hotell med gym som ger er möjligheten till att röra sig under vistelsen i Venedig. Utrustningen i de billiga rummen på hotellet är standardutrustning, och de har en prislapp från 570 kr.

från 576kr.

Det billigahotellet Antico Panada är byggt inom gångavstånd till många toppkrogar i Venedig. Rummen kostar från 576 svenska kronor per natt och det är nära Basilica di San Marco som ni du finner detta trestjärniga hotell.

från 585kr.

Hotel Becher är ett hotell som anses vara billigt och har faciliteter som endast anses vara standard. Detta boende har tre stjärnor i standard och du finner det vid Calle del Frutariol nära Basilica di San Marco.

från 592kr.

Rivamare är ett 2-stjärnigt hotell i Venedig. Hotellrummen är utrustade med det enklaste men med TV (Lokala kanaler).

Alternativa resmål...

Om Venedig

Venedig är en otroligt mysig stad som är känd för sina pittoreska kanaler med gondoler och mysiga och vackra hus. Staden är även känd för sina shower där ansiktsmasker bärs av skådespelarna. I Venedig finns mycket att uppleva inom kultur och historia. Men att bara promenera runt och insupa staden atmosfär och kanske ta en bit Italiensk mat på någon trevlig restaurang är aldrig fel.

Billigaste hotellen hittar du i Venedigs kringliggande områden, så som Lido och Mestre. I dessa områden kan du få en hotellnatt i dubbelrum på ett trestjärnigt hotell för ungefär 300 kronor och uppåt. I själva venedig är priserna högre, men om du har tur kan du där hitta hotell med låg standard till nästan samma prisnivå. Annars ligger många av hotellen i Venedig på en betydligt högre prisnivå med de flesta lägsta priserna mellan 600 och 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Venedig

Karta över Venedig med hotell