Filtrera Hotell

Pris: 190-4682 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Venedig

Hitta de bästa hotellen i Venedig, Italien för dig!
Visar 61-75 av 194 hotell i Venedig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 682kr.

Hotel Firenze är ett hotell med de viktigaste faciliteterna. Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och ni springer på det nära Basilica di San Marco på San Marco.

från 682kr.

Marconi är ett hotell som har bekvämligheter som endast är standard. Hotellet har 3 stjärnor i klass och ni påträffar det längs gatan Riva del Vin San Polo nära Rialto-bron.

från 684kr.

På Ad Place bor man billigt och har inte långt till en mängd omtyckta matställen i Venedig. Detta boende har 4 stjärnor i hotellstandard och finnes nära Basilica di San Marco med ett pris från 684 kronor per dygn.

från 696kr.

Detta hotell Hotel Petit Palais har nära till beachen i Venedig. Boendet är fyrstjärnigt och påträffas på Via Lungomare Marconi med ett pris från 696 SEK.

från 720kr.

Omtyckta turistattraktioner som St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal stöter ni på inte långt ifrån detta enkla och billiga hotell. Det är nära Rialto-bron i Venedig som ni finner Locanda La Corte, ett boende med pris från 720 kronor och uppåt.

från 720kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som ligger hyfsat nära omtyckta attraktionerna Teatro La Fenice och Grand Canal. Hotel Principe påträffas nära St. Mary of the Friars i Venedig och är ett billigt hotell där rummen kostar från 720 SEK.

från 720kr.

Efterfrågade turistattraktioner som Teatro La Fenice och Grand Canal finner ni inte långt ifrån detta 4-stjärniga hotell. Det är nära St. Mary of the Friars i Venedig som du stöter på Amadeus Hotel, ett billigt hotell med pris från 720 svenska kronor och uppåt.

från 720kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan kanske det fyrstjärniga Hotel Panorama vara för dig. Hotellet är billigt och ni finner det vid vägen Piazzale Santa Maria Elisabetta Lido i Venedig (Lido de Venezia).

från 722kr.

På Ca' Morosini finner du de mest väsentliga faciliteterna och en enkel standard. Boendet är rätt billigt och rummen är furnerade med bland annat minibar, AC och värdeförvaringsbox.

från 740kr.

Hampton Inn & Suites Venice Bayside South Sarasota är ett beundrat hotell med en mångfald nöjda gäster och finns nära Venice Beach. Hotellet har en klass på 2 stjärnor och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris på 740 kr per rum och natt.

från 741kr.

Park Hotel Annia är ett omtyckt hotell med ett stort antal tillfredställda gäster sedan förut och hittas nära Forte Bazzera. Standarden är fyrstjärnig för hotellet och priset för en natt betraktas ej vara direkt dyrt jämfört med andra hotell i staden.

från 743kr.

Hotellet Hotel Gorizia A La Valigia påträffas inom gångavstånd till många bra matställen i Venedig. Detta hotell har tre stjärnor i klass och påträffas nära Basilica di San Marco med en kostad från 743 SEK.

från 748kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått läckra vitsord av tidigare boenden så kan det 2-stjärniga Holiday Inn Express Venice vara något för er. Boendet är beläget nära Fox Lea Farm längs med Commercial Ct i Venedig.

från 751kr.

En liten bit bort från attraktionerna Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco) hittar du Hotel Tintoretto, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att glömma kvalitén. Du hittar hotellet längs med gatan Santa Fosca Cannaregio nära Rialto-bron.

från 751kr.

Hotel Rialto har ett superfint läge nära till de populära sevärdheterna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal. Detta boende påträffas vid vägen San Marco Ponte Di Rialto i Venedig och har en standard på 4 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Venedig

Venedig är en otroligt mysig stad som är känd för sina pittoreska kanaler med gondoler och mysiga och vackra hus. Staden är även känd för sina shower där ansiktsmasker bärs av skådespelarna. I Venedig finns mycket att uppleva inom kultur och historia. Men att bara promenera runt och insupa staden atmosfär och kanske ta en bit Italiensk mat på någon trevlig restaurang är aldrig fel.

Billigaste hotellen hittar du i Venedigs kringliggande områden, så som Lido och Mestre. I dessa områden kan du få en hotellnatt i dubbelrum på ett trestjärnigt hotell för ungefär 300 kronor och uppåt. I själva venedig är priserna högre, men om du har tur kan du där hitta hotell med låg standard till nästan samma prisnivå. Annars ligger många av hotellen i Venedig på en betydligt högre prisnivå med de flesta lägsta priserna mellan 600 och 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Venedig

Karta över Venedig med hotell