Filtrera Hotell

Pris: 266-722 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Pisa

Hitta de bästa hotellen i Pisa, Italien för dig!
Visar 1-15 av 26 hotell i Pisa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 266kr.

Hotel La Pace är ett hotell med tre stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Boendet är mycket billigt och rummen är försedda med exempelvis värdeförvaring, AC och TV (Lokala kanaler).

från 284kr.

En kort promenad från Hotel Ariston påträffar du de välbesökta turistattraktionerna Piazza dei Miracoli och Leaning Tower of Pisa (La Torre di Pisa). Hotellet är beläget längs med vägen Via C. Maffi i Pisa och har en klass på 3 stjärnor.

från 296kr.

Hotel Amalfitana är ett väldigt billigt hotell i Pisa med flera populära restauranger inom kort gångavstånd. Hotellrummen kostar från 296 kronor per dygn och det är nära Lutande tornet som ni hittar detta tvåstjärniga boende.

från 296kr.

Hotel Roma har ett superbra utgångsläge, med ett gångavstånd till de populära turistattraktionerna Piazza dei Miracoli och Leaning Tower of Pisa (La Torre di Pisa). Det är i Pisa vid gatan Via Bonanno Pisano som ni stöter på detta trestjärniga boende.

från 304kr.

Hotel La Torre, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som ligger nära attraktionerna Leaning Tower of Pisa (La Torre di Pisa) och Duomo Pisa. Du hittar detta boende längs gatan Via Cesare Battisti nära Santa Maria della Spina.

från 334kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Hotel Giardino Tower Inn ett läckert och billigt boende med rum från 334 kr. Det är nära Lutande tornet i Pisa som ni stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 372kr.

Hotel Touring Pisa är ett trestjärnigt hotell med träningslokal som ger dig möjligheten till motion under er vistelse i Pisa. Exempel på saker i rummen på hotellet är det viktigaste, och priserna ligger från 372 svenska kronor och uppåt.

från 379kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det fyrstjärniga Hotel San Ranieri vara något för dig. Detta mycket billiga hotell påträffas nära Museo Nazionale di S. Matteo på vägen Via Filippo Mazzei Angolo via San Biagio i Pisa.

från 394kr.

Vid Via Giovanni Gronchi ligger det företagslämpade hotellet B&B Hotel Pisa med en standard på tre stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 394 svenska kronor per dygn och på hotellet finns till exempel företagsanpassade faciliteter som större konferensrum och företagscenter.

från 395kr.

Hotel Villa Kinzica är ett hotell med ett pris från 395 SEK per hotellrum och där du kan ta del av faciliteter som är de mest nödvändiga. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och finns nära Lutande tornet i Pisa.

från 410kr.

Boboba Il Villaggio är ett hotell i Pisa med åtskilliga populära matställen inom kort gångavstånd. Rummen har ett pris från 410 SEK per dygn och det är nära Marina di Pisas strand som man ni påträffar detta hotell.

från 412kr.

Hotellet Casale La Sterpaia - Foresteria verde hittar du i en regional park med en stjärnig standard. Det är vid Via La Sterpaia SNC Parco Naturale di San Rossore som detta boende påträffas och med ett pris på 412 kr per hotellrum ligger det nära genomsnittet i kostnad.

från 417kr.

Detta trestjärniga boende ligger ganska nära de populära sevärdheterna Duomo Pisa och Leaning Tower of Pisa (La Torre di Pisa). Hotel Verdi Pisa är byggt nära Museo Nazionale di S. Matteo i Pisa och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 417 kronor per natt.

från 440kr.

Med en 3-stjärnig klass finner ni rum från 440 SEK på hotellet Royal Victoria Hotel. Detta boende tillhör ej de billigaste alternativen och du hittar det nära Lutande tornet i Pisa.

från 447kr.

Med fyrstjärnig standard är detta ett mycket bra boende en liten bit från populära sevärdheter som Leaning Tower of Pisa (La Torre di Pisa) och Duomo Pisa. Med hotellrum från 447 kronor och uppåt är Hotel Bologna extremt billigt med ett läge nära Lutande tornet i Pisa.

Alternativa resmål...

Om Pisa

Pisa är en Italiensk stad som kanske allra mest är känd för sitt lutande torn, men också för sin popularitet som turistort. Staden är belägen i Toscana som ligger i Italiens centrala delar, precis vid floden Arnos utlopp i havet. I staden finns det en del turistmål som du som besökare bör besöka eller ha besökt, men i övrig bjuder staden i stor del bara in till en lugn atmosfär som erbjuder bra restauranger, m.m.

I Pisa kan du hitta familjevänliga hotell med tre stjärnor från så lite som 300 kronor per dubbelrum och natt. Priserna stiger sedan, men många hotell har dubbelrum att erbjuda inom spannet mellan 300 och 500 kronor. Själva Pisa är så pass litet att det inte delas in i några speciella distrikt där hotellen har väldigt olika priser, utan priserna är ganska generella för hela staden.

Hotellkarta för Pisa

Karta över Pisa med hotell