Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 1-15 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 114kr.

Om faciliteter som bar, pool utomhus och gym är en önskan så kan Seven Hills Village vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 114 kronor per natt. Du stöter på detta boende i Rom (La Giustiniana) med en hotellstandard som är enkel.

från 228kr.

Med bekvämligheter som till exempel pool (utomhus), gym och massage är Residenza Villa Maria ett fräscht och extremt billigt hotell med rum från 228 svenska kronor. Detta boende har en enkel klass och hittas i Guidonia Montecelio (Colleverde) i Rom.

från 228kr.

Detta hotell är mycket billigt och ligger i Rom (Ostia) där hotellrummen har det mest nödvändiga. På Camping Village Fabulous går det att få ett hotellrum för 228 riksdaler.

från 236kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Jonico har inte någon stor tillgång av bekvämligheter. Hotellrummen är försedda med det vanligaste men med luftkonditionering.

från 251kr.

Flaminio Village Bungalow Park är ett väldigt billigt boende som kostar från 251 SEK per natt och där du kan ta del av faciliteter som restaurang, utomhuspool och pub. Detta hotell hittar ni nära Parco di Roma Golfklubb och har en standard som är enkel.

från 266kr.

Vid Via Ciampino finner ni det företagsanpassade hotellet Hotel Palacavicchi med en standard på 3 stjärnor. Här företagsfaciliteter som konferensrum, företagstjänster m.fl. och med en kostnad från 266 svenska kronor.

från 266kr.

Detta väldigt billiga hotell finner du i Rom (Policlinico), har tre stjärnor och hotellrummen har enbart det vanligaste. På Athena Hotel är det möjligt att boka ett hotellrum från 266 kr som billigast.

från 284kr.

Quality Hotel Rouge et Noir Roma är ett 4-stjärnigt hotell med faciliteter som bar, utomhuspool och restaurang. Hotellrummen är rustade med bl.a. TV (Lokala kanaler), safebox och luftkonditionering.

från 288kr.

På Hotel Arcadia hittar du hotellrum från 288 kronor per dygn och en hotellstandard på tre stjärnor. Boendet finnes i Rom (Cinecitta) och det anses vara billigare än de flesta boende.

från 296kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Flaminius kostar från 296 kronor per hotellrum och har faciliteter som är det enklaste. Boendet har tre stjärnor som hotellstandard och finnes i Rom.

från 296kr.

Excel Roma Montemario är ett fyrstjärnigt hotell som är väldigt bra val för affärsresenärer och är beläget intill gatan Via Degli Scolopi. Hotellrummen har en kostnad från 296 kronor och exempel på faciliteter för affärsresenärer är rum för konferens och kemtvätt av kläder.

från 296kr.

Hotellet Happy Village & Camping har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara bland de allra billigaste hotellen i Rom och hotellets rum har det mest huvudsakliga.

från 296kr.

Marini Park Hotel är ett hotell med tre stjärnor i Rom (EUR). Det är vid Via Castel Di Leva som detta boende påträffas och är bland de mest billiga hotellen ni kan hitta.

från 296kr.

Från Hotel Sallustio har du en bit bort till några stycken populära turistattraktioner som bland annat Spanish Steps (Piazza di Spagna) och Galleria Borghese. Detta boende har en hotellstandard som är simpel och ni hittar det intill vägen Via Servio Tullio i Rom.

från 299kr.

Hotellet Hotel Capannelle har restaurang, bar och pool utomhus tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är utrustade med exempelvis AC, värdeförvaringsbox, minibar och TV (Lokala kanaler).

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell