Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 76-90 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 441kr.

På Residence Santa Rosa hittar du hotellrum från 441 SEK och en standard på tre stjärnor. Detta boende är billigt och ni finner det i Rom.

från 441kr.

Nära Museet för romersk civilisation och nära sevärdheterna Museo della Civiltà Romana och Abbazia delle Tre Fontane ligger Hotel Dei Congressi. Det är ett fyrstjärnigt hotell och med en låg kostnad på 441kr per rum.

från 444kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Hotel Princess ett fint och extremt billigt hotell med rum från 444 svenska kronor. Hotellet har fyra stjärnor som klass och hittas i Rom (Aurelio).

från 445kr.

Från Hotel Milton Roma har du kort avstånd till flera efterfrågade attraktioner som bland annat Colosseum och Basilica di Santa Maria Maggiore. Detta hotell är fyrstjärnigt och du hittar det i Rom vid gatan Via E. Filiberto.

från 446kr.

Hotel Acropoli, ett prisvärt hotell med två stjärnor som inte är beläget långt ifrån turist-attraktionerna Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Colosseum. Hotellet hittas nära Basilica di Santa Maria Maggiore längs med gatan Via Principe Amedeo.

från 447kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Caravel finner du i Rom (Garbatella) i Rom. Det är vid Via Colombo Cristoforo som detta boende är beläget och är ett prisvärt hotell i Rom.

från 447kr.

Hotel Delle Vittorie, ett hotell som anses vara billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som anses vara grundläggande. Detta hotell är trestjärnigt och ni finner det längs med Via Col Di Lana i Rom (Prati).

från 447kr.

Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Galleria Borghese är efterfrågade turistattraktioner som ni finner nära detta trestjärniga logi. Med hotellrum från 447 SEK är Hotel Flavia billigt med en bra placering nära Diocletianus termer i Rom.

från 447kr.

Det 4-stjärniga hotellet Pinewood Hotel Rome har logi till en kostnad från 447 svenska kronor. Hotellet ligger nära St. Petrus basilika i Rom och det tycks vara billigt.

från 447kr.

I Rom (Trastevere) och nära sevärdheterna Protestant Cemetery och Aventine Hill stöter ni på B&B Hotel Roma Trastevere. Hotellet har en trestjärnig klass och är ett alternativ i Rom vilket räknas som förmånligt för plånboken.

från 447kr.

En liten bit från Hotel Urbis hittar ni de omtyckta attraktionerna Basilica di Santa Maria Maggiore och St. Peter in Chains (San Pietro in Vincoli). Detta hotell hittas vid gatan Via Marghera i Rom och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 447kr.

Det billiga hotellet B&B Domus Caracalla har framför allt det mest huvudsakliga utbudet av faciliteter. Detta hotell har en klass som är väldigt enkel och ni finner det nära Colosseum längs med vägen Via di Sant'Erasmo.

från 447kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende inte långt ifrån välbesökta turistattraktioner som Basilica di Santa Maria Maggiore och Palazzo Massimo alle Terme. Det är nära Diocletianus termer i Rom som ni stöter på Hotel Marco Polo, ett billigt boende med pris från 447 kr.

från 447kr.

Det billigahotellet Hotel Center 1,2,3 påträffas inom gångavstånd till en hel del bra matställen i Rom. Det är i Rom (Esquilino) som ni hittar detta trestjärniga hotell med en pirslapp från 447 SEK.

från 447kr.

Passa på och träna med träningsanläggningen på det 4-stjärniga Eurostars Roma Aeterna under tiden du inte underhåller dig i Rom. Hotellrummen är extremt billiga och har en prislapp från 447 kronor per natt med det som är standard för hotellrum.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell