Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 106-120 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 473kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära matställen i Rom är det billiga Hotel Amalfi ett bra hotell. Detta boende har 3 stjärnor i klass och finns nära Colosseum med en pirslapp från 473 kronor.

från 478kr.

Champagne Palace Hotel ligger på Via Principe Amedeo , är anpassat för företagsverksamheter och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, företagscenter m.m. och med ett pris från 478 SEK per natt.

från 478kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Commodore har framför allt det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Det är nära Basilica di Santa Maria Maggiore och på gatan Via Torino som du springer på detta fyrstjärniga hotell.

från 480kr.

På Hotel Cambridge finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Boendet är billigt och rummen är försedda med bl.a. safebox, TV (Lokala kanaler), Internet och luftkonditionering.

från 480kr.

På Hotel Delle Muse finner du standardfaciliteterna och en standard på tre stjärnor. Boendet är billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 485kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är extremt billigt och finns i Rom (EUR) med rum som är försedda med t.ex. safebox, minibar och luftkonditionering. Boendets namn är Hotel Area och det går att teckna ett rum från 485 kr.

från 485kr.

Hotel des Artistes har ett väldigt schyst turistläge nära till de välbesökta sevärdheterna Basilica di Santa Maria Maggiore och Palazzo Massimo alle Terme. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och ni stöter på det intill Via Villafranca i Rom.

från 485kr.

Detta är ett fyrstjärnigt boende som ligger hyfsat nära populära turistattraktionerna Galleria Borghese och Basilica di Santa Maria Maggiore. Artdeco är ett väldigt billigt hotell nära Diocletianus termer i Rom med priser från 485 kronor som billigast.

från 485kr.

Hotellet Hotel Sant'Angelo är billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Det är nära Castel Sant'Angelo och längs med vägen Via M Dionigi som du finner detta trestjärniga hotell.

från 485kr.

Det företagsvänliga hotellet Aurora Garden Hotel har tre stjärnor i standard och finns intill Via Emanuele Ciaceri. Här företagsfaciliteter som kemtvätt, rum för konferens m.m. och med en kostnad från 485 kr.

från 485kr.

Nära Universitetet Cattolica del Sacre Cuore finner du detta extremt billiga hotell som är fyrstjärnigt och har hotellrum inredda med bl.a. luftkonditionering, Internetanslutning och minibar. Hotel Pineta Palace är hotellets namn och det är möjligt att teckna hotellrum från 485 SEK per rum.

från 486kr.

På Hotel Adriatic bor man billigt och har nära till en mängd omtyckta restauranger i Rom. Boendet har 2 stjärnor i hotellstandard och är beläget nära St. Petrus basilika med en pirslapp från 486 kronor.

från 486kr.

Hotel Portamaggiore är ett trestjärnigt boende med priser från 486 kronor per rum. Det billiga hotellet påträffar du nära Basilica di San Giovanni in Laterano i Rom.

från 487kr.

3-stjärniga hotellet Hotel Metro hittar du i Rom (Tiburtina EST) i Rom. Det är längs Via di Rebibbia som du hittar detta boende och tillhör de billiga valen.

från 488kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och ligger i Rom (EUR) med hotellrum som är utrustade med det mest väsentliga. Det är möjligt att boka rum från 488 kr på hotellet Ibis Roma Fiera.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell