Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 61-75 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 410kr.

Hotel Harmony Roma har ett mycket bra utgångsläge, inte långt till de populära sevärdheterna Galleria Borghese och Basilica di Santa Maria Maggiore. Detta 2-stjärniga hotell ligger på gatan Via Palestro i Rom.

från 413kr.

Ni har inte långt till flera populära sevärdheter som Colosseum och San Giovanni in Laterano från hotellet Hotel Terminal. Detta trestjärniga hotell påträffar du på gatan Via Principe Amedeo i Rom.

från 413kr.

Detta 2-stjärniga hotell är billigt och påträffas nära Fort Stanwix där hotellets rum har standardutrustning. På Econo Lodge Rome kan du boka ett rum från 413 kronor som billigast.

från 417kr.

Hotel Zone är ett fyrstjärnigt hotell i Rom. Detta boende anses vara oerhört billigt och hotellets rum har bland annat minibar, luftkonditionering och safebox.

från 417kr.

Från B&B Hotel har ni på kort avstånd till några efterfrågade attraktioner som t.ex. Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Roman Forum. Detta enkla hotell hittar du på gatan Via Panisperna i Rom.

från 418kr.

Hotellet Petra finner du i Rom (La Romanina) med en standard på 4 stjärnor. Det är vid Via Vandi Sante som detta boende är beläget och hör till de hotell i Rom som är vänligast mot reskassan.

från 421kr.

Hotel Champagne Garden är ett fyrstjärnigt boende i Rom med en drömlik stuk. Det är nära Diocletianus termer i Rom som ni finner boendet och där du kan få rum på hotellet från 421 svenska kronor.

från 425kr.

På Hotel Eurogarden finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Detta boende är riktigt billigt och rummen är furnerade med det enklaste.

från 429kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Forum Romanum och hotellrum med till exempel AC, värdeförvaring och minibar. Hotel Esposizione Roma är hotellets namn och du kan få ett hotellrum för 429 SEK per rum.

från 430kr.

Med logi på ett fint hotell och en klass som är enkel har du nära till de välbesökta sevärdheterna Colosseum och San Giovanni in Laterano. Med hotellrum från 430 kronor är Hold Rome billigt med ett läge nära Basilica di Santa Maria Maggiore i Rom.

från 432kr.

Från Hotel Termini har ni kort avstånd till ett stort antal populära turistattraktioner som bl.a. Basilica di Santa Maria Maggiore och Colosseum. Detta hotell finns längs med vägen Via Giovanni Amendola floor i Rom och har en standard som är enkel.

från 436kr.

Med ett kort gångavstånd till flera omtyckta restauranger i Rom är det billiga Hotel Pyramid ett lämpligt hotell. Det är i Rom (Ostiense) som detta tvåstjärniga boende är byggt med rum från 436 SEK.

från 439kr.

Det är från 439 kronor och uppåt som ni hittar på det 2-stjärniga hotellet Comfort Inn Rome. Detta boende är billigt och du finner det i Rom.

från 440kr.

Det romantiska boendet H2000 Roma har en standard på ett okänt antal stjärnor och är ett bra alternativ för en romantisk resa. Det är nära Teatro dell'Opera di Roma som du hittar boendet och där ni kan boka rum från 440 kr och uppåt.

från 440kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Club House Roma har inte något stort utbud av faciliteter. Boendet anses vara väldigt billigt och hotellets rum har bl.a. luftkonditionering, minibar och värdeförvaring.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell