Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 31-45 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 341kr.

Detta 3-stjärniga hotell är extremt billigt och påträffas i Fiumicino (Fregene) där hotellets rum har AC, värdeförvaringsbox och TV (Lokala kanaler). Det går att teckna rum för 341 kronor per natt på hotellet La Conchiglia.

från 342kr.

På Hotel Palace Nardo finner du standardfaciliteterna och en enkel standard. Hotellrummen är furnerade med bland annat värdeförvaringsbox, AC och TV (Lokala kanaler).

från 342kr.

På hotellet Park Hotel Ginevra får du bo med en standard på 3 stjärnor och rum från 342 kr. Detta boende tycks vara bland de allra billigaste hotellen i Rom och du hittar det i Rom (Aurelio).

från 345kr.

Nära Ridge Ferry Park finner ni detta väldigt billiga hotell som är 2-stjärnigt och har hotellrum utrustade med standardutrustning. Boendets namn är Sunrise Inn and Suites och du kan beställa ett rum för 345 kr per dygn.

från 346kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på 4 stjärnor i Rom (EUR) och rum med minibar, värdeförvaring och luftkonditionering. På hotellet All Ways Garden Hotel & Leisure är det möjligt att under lågsäsong teckna ett rum från 346 SEK.

från 355kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel Aureliano har endast det mest väsentliga utbudet av faciliteter. Hotellet är fyrstjärnigt och du finner det längs Via Aurelia i Rom (Aurelio).

från 355kr.

Econo Lodge är ett hotell med 2 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är oerhört billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 357kr.

I Rom (Torrino) hittar ni detta väldigt billiga hotell som är fyrstjärnigt i standard och där hotellets rum är inredda med bland annat minibar, AC och värdeförvaringsbox. På Cristoforo Colombo kan ni teckna ett hotellrum från 357 kr som billigast.

från 358kr.

Hotel Meeting är ett trestjärnigt hotell med priser från 358 svenska kronor per rum. Detta boende bedöms vara mycket billigt och ni finner det i Rom (Cinecitta).

från 366kr.

Nära Rome Area History Museum finns hotellet Days Inn Rome Downtown vilket har en tvåstjärnig standard. Ni hittar det byggt på vägen Turner McCall Blvd GA Hwy och är bland de mest billiga boendena ni kan finna i staden.

från 372kr.

Nära Catacombe di Priscilla hittar ni detta mycket billiga hotell som är fyrstjärnigt och där rummen är inredda med bland annat värdeförvaring, AC och minibar. På hotellet Hotel Aniene går det att under lågsäsong beställa ett rum för 372 kr.

från 372kr.

Hotellet City Guest House har en enkel klass och hotellrum från 372 kr per natt. Det är i Rom (Cinecitta) som du stöter på hotellet och det är mycket billigt.

från 372kr.

Det företagsanpassade Locanda delle Corse är ett enkelt hotell på gatan Via Appia Nuova. Du kan bli hotellgäst från 372 svenska kronor och det finns exempelvis konferensrum och företagstjänster att nyttja.

från 372kr.

Ostia Antica Park Hotel är ett spahotell med torrbastu, massagebehandling och hälsoklubb i kombination med en miljö som är rogivande. Spahotellet påträffas utmed gatan Viale dei Romagnoli A Ostia Antica och det är här, i Rom (Ostia) du kan få en rofylld tillvaro.

från 372kr.

Det är från 372 SEK och uppåt som du finner på det tvåstjärniga hotellet Hotel Baltic. Det är nära Diocletianus termer i Rom som du stöter på boendet och det är väldigt billigt.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell