Filtrera Hotell

Pris: 156-911 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Split

Hitta de bästa hotellen i Split, Kroatien för dig!
Visar 1-13 av 13 hotell i Split. Inga hotell har filtrerats bort!
från 156kr.

Relativt nära sevärdheterna Diocletian's Palace och Old Split hittar du ett enstjärnigt hotell vid namn Design Hostel Goli & Bosi som är kolossalt primitivt. Det är på gatan Morpurgova poljana nära Diocletianus' palats som du hittar hotellet.

från 243kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är en önskan så kan kanske Omladinski Hostel vara det extremt billigt hotellet för dig med ett pris från 243 svenska kronor per natt. Det är nära Diocletianus' palats i Split som du hittar detta tvåstjärniga hotell.

från 266kr.

Det mycket billiga hotellet Apartments M har en prislapp från 266 kr per natt och har faciliteter som är standardutrustning. Detta boende finnes nära Diocletianus' palats i Split och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 388kr.

Från 388 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Hotel Dujam, ett billigt hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Du stöter på detta boende nära Diocletianus' palats i Split med en standard på tre stjärnor.

från 394kr.

Med tak över huvudet och en klass på 3 stjärnor har du bara ett kort gångavstånd till de omtyckta sevärdheterna Old Split och Diocletian's Palace. Från 394 kr per natt kan ni få ett rum på Apartments Cecilia nära Diocletianus' palats i Split.

från 410kr.

Hotellet Hotel As är inte direkt billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och du hittar det nära Diocletianus' palats på vägen Kopilica.

från 432kr.

Du har inte långt till många populära sevärdheter som Old Split och Diocletian's Palace från hotellet Hotel Globo. Detta boende är fyrstjärnigt och du finner det i Split intill vägen Lovretska Split.

från 493kr.

Du har inte långt till några stycken välbesökta sevärdheter som Diocletian's Palace och Old Split från hotellet Best Western Art Hotel. Detta boende har en hotellstandard på 4 stjärnor och ni stöter på det intill Ulica Sloboda i Split.

från 531kr.

Jupiter Luxury Hotel, ett hotell med fyra stjärnor som inte ligger långt ifrån sevärdheterna Old Split och Diocletian's Palace. Det är på vägen Grabovceva sirina nära Diocletianus' palats som du påträffar hotellet.

från 701kr.

Hotellet Radisson Blu Resort Split har en 4-stjärnig standard och rum från 701 kr. Det lite mer påkostade hotellet stöter ni på nära Bacvice-stranden i Split.

från 889kr.

Detta är ett 4-stjärnigt boende som påträffas nära populära sevärdheterna Old Split och Diocletian's Palace. Hotel Park är ett hotell nära Diocletianus' palats i Split med ett pris från 889 SEK som lägst.

från 889kr.

Nära Gregorius av Nin-statyn finner du det lyxiga hotellet Atrium Hotel, placerat på Domovinskog Rata. Hotellet är perfekt för dig som önskar en lyxigare tillvaro med bl.a. bastu och kemtvätt.

från 911kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som hittas väldigt nära populära turistattraktionerna Diocletian's Palace och Old Split. Hotel Luxe är beläget nära Diocletianus' palats i Split och är ett hotell där hotellets rum har en prislapp från 911 kr per natt.

Alternativa resmål...

Om Split

Split är Kroatiens näst största stad och belägen vackert vid medelhavet vilket ger staden ett fantastiskt klimat och gör den perfekt för solsemester. Split är en otroligt vacker stad som domineras utav ett fantastiskt palats, uppfört utav den romerska kejsaren Diocletianus på 200-talet. Palatset ligger i den gamla delen av staden som är helt bilfri och sjuder av små caféer och uteplatser. Här är det fullt av vackra gamla byggnader, oavsett om man är intresserad av historia eller inte så är det fantastiskt att bara vandra runt bland de här gamla byggnaderna och känna hur man nästan åker tillbaka i tiden.

Det finns många olika hotell i Split och de flesta är riktigt billiga. Nästan alla hotell kostar inte mer än 700 kronor. De få som kostar lite mer har då nästan alltid tillhörande spa och andra lyxiga bekvämligheter som ändå gör att priset är riktigt billigt.

Som med alla orter runt Medelhavet är det absolut bäst att besöka Split på sommaren. Men det gör också att de flesta bokar hotell under just den här perioden, så tänk på att vara ute i god tid.

Hotellkarta för Split

Karta över Split med hotell