Filtrera Hotell

Pris: 182-3855 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Florens

Hitta de bästa hotellen i Florens, Italien för dig!
Visar 1-15 av 258 hotell i Florens. Inga hotell har filtrerats bort!
från 182kr.

Flera populära restauranger i Florens finns inom ett gångavstånd till det väldigt billiga hotellet Plus Florence. Detta hotell har enkel hotellstandard och ligger nära Michelangelos David med ett pris från 182 SEK.

från 214kr.

Florence/Cincinnati South Knights Inn är ett väldigt billigt hotell med de mest väsentliga bekvämligheter. Detta hotell är enstjärnigt och du finner det längs med vägen Dream St i Florens (Covington - Florence, KY).

från 236kr.

Hotellet Travelodge - Florence / Cincinnati South är mycket billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Hotellet har en standard på två stjärnor och ni springer på det nära Champion Window Field längs vägen Steilen Dr.

från 247kr.

Det enstjärniga hotellet Knights Inn Florence AL har rum till priser från 247 kronor och uppåt. Det är nära Children's Museum of the Shoals i Florens som ni hittar hotellet och det är bland de mest billiga du kan hitta.

från 248kr.

En kort promenad från Hotel Benvenuti finner du de välbesökta sevärdheterna Statue of David och Duomo - Cathedral of Santa Maria del Fiore. Det är i Florens längs med gatan Via Cavour som ni finner detta 2-stjärniga hotell.

från 252kr.

Från 252 SEK kan ni få ett rum på Microtel Inn & Suites by Wyndham Florence, ett extremt billigt boende med faciliteter som är standardutrustning. Boendet har en standard på 2 stjärnor och är beläget i Florence i Florens.

från 258kr.

Nära Santa Maria del Fiore-basilikan är hotellet Hotel Romagna placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi) och Statue of David. Detta hotell är bland de absolut mest billiga hotellen i Florens och har en standard på 2 stjärnor.

från 273kr.

Med ett litet avstånd till välbesökta sevärdheter som Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi) och Statue of David kanske hotellet Hotel Medici ett prima val. Detta logi är tvåstjärnigt och du hittar det i Florens längs med Via Dei Medici.

från 274kr.

Super 8 Motel - Florence är ett tvåstjärnigt hotell utan stor tillgång av bekvämligheter. Boendet anses vara bland de mest billiga du kan hitta och hotellets rum har det vanligaste.

från 277kr.

På det mycket billiga hotellet Suburban Extended Stay Hotel får ni tillgång till faciliteter som exempelvis restaurang, bar och utomhuspool till en kostnad från 277 svenska kronor. Boendet finner du i stadens centrum i Florens och har en standard på två stjärnor.

från 296kr.

Diva Hotel är ett hotell beläget i Florence (Novoli - San Donato) och nära sevärdheterna Oltrarno och Piazza Ogni Santi. Boendet är bland de absolut mest billiga hotellen i Florens och med en klass på 3 stjärnor.

från 296kr.

Hotellet Hotel Airone ligger i Florence (Novoli - San Donato) med en 3- standard. Det är på Via Pietro Toselli som boendet påträffas och det hör definitivt till de billigaste.

från 296kr.

Argentiere B&B är ett hotell som är väldigt billigt och är försett med sådana faciliteterna som enbart är standard. Detta boende är enkelt och ni hittar det längs med vägen Via G Borelli i Florence (Arcetri).

från 304kr.

Uffizi Gallery (Galleria degli Uffizi) och Statue of David är välbesökta sevärdheter som ni hittar nära detta trestjärniga hotell. Hotel Alinari finns nära Santa Maria del Fiore-basilikan i Florens och är ett väldigt billigt hotell där hotellrummen har en prislapp från 304 kr per natt.

från 307kr.

Det företagsvänliga hotellet Ramada Florence har två stjärnor i standard och ligger intill vägen Holiday Place. Rummen har en kostnad från 307 kronor per natt och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade tjänster som konferenssal och konferensrum.

Alternativa resmål...

Om Florens

Florens är en stad som ligger på en slätt i mellersta Italien som är belägen på ömse sidor om en flod. Staden är huvudstad i den kända regionen Toscana, som för många kännetecknas av fantastisk italiensk mat och underbart landskap. Staden är mycket intressant och spännande ur flera perspektiv, främst historiska. Florens centrum är nämligen sedan 1982 uppsatt på Unescos världsarvslista.

I Florens finns det prisvänliga hotell som lämpar sig jättebra för familjer som är ute och reser. Ett dubbelrum rum på ett sådant hotell kostar ungefär från 300 kronor och uppåt och finns utspridda i staden, vart ni väljer att bo som familj kan vara klokt att besluta utefter vad ni tänker er att göra i staden. Speciella områden med billiga hotell finns givetvis också, t.ex. omkring San Lorenzo Basilikan finns det trestjärniga fina hotell som har dubbelrum med priser som ligger runt 400-500 kronor per natt.

Hotellkarta för Florens

Karta över Florens med hotell