Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 46-60 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 372kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter finner du på det extremt billiga hotellet Ardeatina Park Hotel. Det är i Rom (EUR) och utmed gatan Via Vittore Ghiliani som du stöter på detta 4-stjärniga boende.

från 372kr.

Detta extremt billiga hotell är beläget i Fiumicino (Torrimpietra), har tre stjärnor i standard och hotellrummen har inte mer än det mest huvudsakliga. Ni kan boka ett hotellrum för 372 kr på hotellet Motel Corsi.

från 376kr.

Hotellet Idea Hotel Roma Cinecittà hittar du i Rom (La Romanina) med en fyr standard. Du hittar det byggt intill gatan Via Torre Di Mezzavia och det tillhör de definitivt förmånligaste hotellen i staden.

från 376kr.

Hotel Primus Roma är ett hotell beläget i Rom (Ostiense) och inte långt ifrån sevärdheterna Terme di Caracalla och Aventine Hill. Det är ett tvåstjärnigt hotell och är bland de billigaste valen du kan få tag på i Rom.

från 376kr.

På hotellet Idea Hotel Roma Nomentana får du bo med en standard på 3 stjärnor och rum från 376 kronor. Boendet bedöms vara väldigt billigt och du hittar det i Rom (Tiburtina EST).

från 376kr.

På Idea Hotel Roma Z3 finner du standardbekvämligheterna och en enkel standard. Boendet är riktigt billigt och rummen är rustade med exempelvis minibar, Internet och luftkonditionering.

från 379kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Villa Dei Giuochi DelfIci har endast det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och du påträffar det i Rom (Cassia - Giustiniana) vid Piazza Dei Giuochi Delfici.

från 380kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Laurence är ett mycket bra val för företagsverksamheter och du hittar det på Via Pietro Baragiola. Rummen har en kostnad från 380 kr och exempel på faciliteter för bolag är bolagscenter och konferenssal.

från 381kr.

På hotellet Hotel Giardino D'Europa får du bo med en standard på tre stjärnor och ett pris från 381 kronor och uppåt. Detta boende påträffas i Rom (Cinecitta) och det tros vara synnerligen billigt.

från 387kr.

Hotellet Hotel Eur Suite har bar, restaurang och massage tillgängligt för sina gäster. Hotellet är mycket billigt och rummen är försedda med standardutrustning.

från 394kr.

På Villa Glori finner du standardbekvämligheterna och en standard på 4 stjärnor. Boendet anses vara riktigt billigt och hotellets rum har bl.a. minibar, värdeförvaring och AC.

från 395kr.

Hotel Degli Aranci är ett väldigt billigt hotell med faciliteter som hälsoklubb, restaurang och bar. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och ni hittar det i Rom (Parioli) vid Via Barnaba Oriani.

från 410kr.

Det fyrstjärniga hotellet JC Hotel har de mest essentiella bekvämligheter. Hotellet är riktigt billigt och rummen är rustade med det enklaste.

från 410kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och hittas i Rom (Centrum) där rummen har t.ex. minibar, AC och värdeförvaringsbox. På Hotel Villa del Parco är det möjligt att boka ett rum på hotellet för 410 riksdaler.

från 410kr.

Det väldigt billigahotellet Hotel Brasile påträffas inom kort gångavstånd till flera toppkrogar i Rom. Hotellrummen har ett pris från 410 kr per dygn och det är nära Diocletianus termer som man ni finner detta trestjärniga boende.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell