Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 511-513 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2809kr.

På Via Vittorio Emanuele Orlando finnes det tjusiga hotellet The St. Regis Rome byggt nära Teatro dell'Opera di Roma. Med kemtvätt, massage och glamorösa bekvämligheter blir standarden högklassig.

från 2995kr.

Lyxhotellet Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux är stationerat nära Colosseum längs med vägen Via Labicana. Detta lyxiga hotell har bl.a. lyxfaciliteter åtkomligt för sina hotellgäster.

från 3341kr.

På Via del Vantaggio stöter ni på lyxhotellet The First Luxury Art Hotel Roma Preferred Boutique Hotel byggt nära MAXXI. Lyxhotellet har bland annat lyxfaciliteter tillgängligt för sina gäster.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell