Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 466-480 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1357kr.

På det 4-stjärniga hotellet Hotel Dei Mellini kan ni uppleva kärleken på nytt i Rom. Detta hotell är beläget nära Castel Sant'Angelo i Rom och ni kan få ett hotellrum från 1357 kr per natt.

från 1367kr.

Med ett kort gångavstånd till populära sevärdheter som Pantheon och Colosseum kanske hotellet Dolce Vita Residence ett schyst alternativ. Det är i Rom vid Via del Mancino som ni finner detta enkla logi.

från 1387kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det fyrstjärniga Starhotels Metropole vara för dig. Hotellet är byggt nära Teatro dell'Opera di Roma vid Via Principe Amedeo.

från 1397kr.

Relais Vatican View är ett hotell med enkel standard nära St. Petrus basilika. Det är på Via del Mascherino som du stöter på detta boende och med en kostnad per rum på 1397 kr så är det knappast billigt jämfört med andra hotell i Rom.

från 1402kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Hotel Ponte Sisto är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är nära Piazza Navona längs med Via Dei Pettinari som du finner detta hotell i Rom.

från 1402kr.

Det populära hotellet Hotel Manfredi Suite in Rome har trestjärnig hotellstandard och har erhållits beundransvärt betyg. Detta hotell finnes på Via Margutta nära Villa Borghese i Rom.

från 1417kr.

Hotel Internazionale är ett drömlikt hotell med fyra stjärnor, ett utmärkt alternativ för det kärleksfulla förhållandet. Rummen kan ni reservera från 1417 SEK och du hittar hotellet nära Trevi Fountain i Rom.

från 1425kr.

Donna Camilla Savelli Hotel är ett hotell som har sådana faciliteterna som bara tycks vara grundläggande. Det är i Rom (Janiculum-kullen) och längs med gatan Via Garibaldi som du påträffar detta fyrstjärniga boende.

från 1440kr.

Många omtyckta restauranger i Rom är stationerat nära hotellet Hotel Visconti Palace. Rummen kostar från 1440 kr per dygn och det är nära Castel Sant'Angelo som du hittar detta fyrstjärniga boende.

från 1448kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superbetyg är Hotel Capo d'Africa som finns nära Colosseum. Det populära boendet har fyra stjärnor i klass och hat ett högt pris jämfört med andra hotell.

från 1476kr.

Ett omtyckt hotell är Palazzo Cardinal Cesi som du hittar nära St. Petrus basilika och har en mångfald belåtna hotellgäster. Klassen för boendet ligger på fyra stjärnor och är knappast ett billigt hotell från 1476kr per natt.

från 1516kr.

På det enkla hotellet Relais Group Palace kan ni känna av kärleken på nytt i Rom. Rummen på hotellet kan du beställa från 1516 svenska kronor och du hittar hotellet nära St. Petrus basilika i Rom.

från 1516kr.

Hotel Art by the Spanish Steps är ett drömlikt boende med fyra stjärnor, ett idealiskt alternativ för det kärleksfulla paret. Från 1516 kr per natt kan du boka hotellrum för och hotellet hittar ni nära Villa Borghese i Rom.

från 1584kr.

En kort bit från Gigli d'Oro Suite finnes de välbesökta sevärdheterna Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Pantheon. Hotellet har en klass som är begränsad och du påträffar det längs med gatan Via Dei Gigli D'Oro n. i Rom.

från 1591kr.

Fyrstjärniga hotellet The Independent Hotel hittar du nära Diocletianus termer i Rom. Det är på Via Volturno som boendet påträffas och har ett pris som inte tillhör de billigaste i Rom.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell