Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 436-450 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1137kr.

NH Vittorio Veneto är ett omtyckt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra betyg. Det är ett hotell som ligger nära Borghese-galleriet längs med vägen Corso d'Italia i Rom.

från 1137kr.

Ganska nära sevärdheterna Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Pantheon ligger ett fyrstjärnigt hotell vid namn Hotel Piranesi som är. Hotellet påträffas nära MAXXI längs gatan Via del Babuino.

från 1137kr.

Britannia Hotel är ett sagolikt hotell med fyra stjärnor, ett självklart val för det nyblivna paret. Från 1137 svenska kronor per dygn kan du boka rum för och hotellet hittar ni nära Teatro dell'Opera di Roma.

från 1151kr.

Apartment Navona är ett hotell som anses vara och ligger nära sevärdheterna Pantheon och Trevi Fountain (Fontana di Trevi). Du finner detta hotell längs med vägen Via del Teatro Pace nära Piazza Navona.

från 1153kr.

Relais Palazzo Taverna har ett pris från 1153 svenska kronor per natt och har faciliteter som är standardutrustning. Detta hotell har en mycket billig klass och är byggt nära St. Petrus basilika i Rom.

från 1160kr.

Hotellet Angolo Romano Bed & Breakfast ligger endast en liten bit bort från sevärdheterna The Vatican Museum, St. Peter's Basillica och Happy Travel - Rome Tours. Hotellet är mycket simpelt och med en standard som är enkel.

från 1160kr.

Artemide Hotel är ett romantiskt boende med fyra stjärnor i klass. Hotellet påträffas nära Teatro dell'Opera di Roma och du kan få ett rum från 1160 SEK.

från 1162kr.

Detta är ett 5-stjärnigt boende som ligger hyfsat nära omtyckta turistattraktionerna San Giovanni in Laterano och St. Peter in Chains (San Pietro in Vincoli). Med hotellrum från 1162 SEK och uppåt är Radisson Blu es. Hotel, Roma extremt billigt med en fin placering nära Basilica di Santa Maria Maggiore i Rom.

från 1167kr.

Hotel Victoria Roma är ett hotellboende beläget nära Borghese-galleriet och nära sevärdheterna Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Galleria Borghese. Boendet är ett fyrstjärnigt hotell och hat ett högt pris i jämförelse med andra hotell i staden.

från 1175kr.

Nära Villa Borghese hittar man det populära hotellet Beau Site Rome som mottagit ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellgäster. Boendets standard är enkel och med 1175 kr per rum tillhör det de dyrare hotellen i staden.

från 1198kr.

Om ni tänkt bo förtrollande vackert i Rom så kan det 4-stjärniga hotellet Atlante Star Hotel eventuellt vara något för er. Det är nära St. Petrus basilika i Rom som ni stöter på hotellet och där ni har möjligheten att tillbringa natten på ett kärleksfullt vis från 1198 kronor.

från 1205kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett perfekt hotell inte långt ifrån populära turistattraktioner som Church of San Luigi dei Francesi och Pantheon. Hotel Santa Maria ligger nära Piazza Navona i Rom och är ett hotell där hotellrummen kostar från 1205 kronor.

från 1213kr.

Hotel Barocco är ett populärt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra omdöme av tidigare hotellgäster. Detta hotell är beläget nära Trevi Fountain på Piazza Barberini Entrance at Via della Purificazione i Rom.

från 1213kr.

Det vardagliga och populära hotellet Trianon Borgo Pio är mycket uppskattat av andra hotellgäster. Det är nära St. Petrus basilika längs med vägen Piazza delle Vaschette n som ni hittar detta hotell i Rom.

från 1213kr.

På det enkla hotellet Residenza Frattina kan du uppleva romansenpå bästa sätt i Rom. Rummen har en avgift från 1213 kronor för en kärleksfull anda och boendet är beläget nära Trevi Fountain i Rom.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell