Filtrera Hotell

Pris: 114-3341 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rom

Hitta de bästa hotellen i Rom, Italien för dig!
Visar 451-465 av 513 hotell i Rom. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1215kr.

Residenza A The Boutique Art Hotel är ett hotell i Rom med flera populära matställen inom gångavstånd. Detta boende har enkel klass och är beläget nära Villa Borghese med en kostad från 1215 kronor.

från 1253kr.

Med tak över huvudet och en hotellstandard på 4 stjärnor har ni inte långt till de omtyckta attraktionerna Colosseum och Pantheon. Med rum från 1253 SEK är Hotel De Rome sorgligt nog inte bland de billigaste, men har en fin placering nära Forum Romanum.

från 1281kr.

Det femstjärniga hotellet Ambasciatori Palace Hotel är anpassat för firmor och du finner det på Via V. Veneto. Hotellrummen har en kostnad från 1281 svenska kronor och exempel på faciliteter för företag är rum för konferens och företagscenter.

från 1288kr.

Casa de' Fiori är ett populärt hotell med ett stort antal nöjda hotellgäster och påträffas nära Piazza Navona. Det populära boendet har vardaglig standard och är ett hotell som är bland de dyraste i staden.

från 1291kr.

På det enkla hotellet Pantheon Royal Suite kan ni uppleva romansen i Rom. Från 1291 kr per natt kan ni boka rum på hotellet för och hotellet stöter ni på nära Pantheon i Rom.

från 1304kr.

Orange Hotel är ett hotell med fyra stjärnor i standard nära St. Petrus basilika. Boendet finns på Via Crescenzio och det tillhör inte de billigaste boendena i Rom.

från 1304kr.

Savoy Hotel är ett kärleksfullt och romantiskt hotell med 4 stjärnor i standard. Detta boende påträffas nära Villa Borghese i Rom och ni kan få ett rum från 1304 kr.

från 1307kr.

Populära sevärdheter som Trevi Fountain (Fontana di Trevi) och Pantheon finner ni väldigt nära detta 4-stjärniga hotell. Hotel White är ett hotell nära Forum Romanum med en prislapp från 1307 SEK som lägst.

från 1311kr.

Det 4-stjärniga och populära lyxhotellet Berg Luxury Hotel är väldigt beundrat av hotellgästerna. Detta hotell är beläget nära Villa Borghese längs med vägen Via Aurora i Rom.

från 1315kr.

Nära Forum Romanum är hotellet Hotel Le Clarisse al Pantheon placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Pantheon och Trevi Fountain (Fontana di Trevi). Med en standard som är enkel betraktas detta hotell vara mycket simpelt.

från 1317kr.

Residenza di Ripetta är ett hotell i Rom med åtskilliga verkligen bra matställen inom kort avstånd. Det är nära MAXXI som detta fyrstjärniga boende påträffas med rum från 1317 svenska kronor.

från 1319kr.

Ett omtyckt spahotell är Trilussa Palace Hotel Congress & SPA som du stöter på i Rom (Centrum) och har en hel del nöjda gäster. Klassen är fyrstjärnig för boendet och prisklassen hör till de dyraste i staden.

från 1326kr.

Förnya romansen i Rom med det mysiga och femstjärniga hotellet Parco dei Principi Grand Hotel & SPA. Från 1326 svenska kronor per dygn kan du boka rum för och hotellet hittar ni nära Bioparco i Rom.

från 1326kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som ligger väldigt nära välbesökta sevärdheterna Roman Forum och Trevi Fountain (Fontana di Trevi). Albergo Del Senato är ett hotell nära Pantheon i Rom med en kostnad från 1326 kr och uppåt.

från 1352kr.

UNA Hotel Roma påträffas på Via Giovanni Amendola , är anpassat för bolag och har en standard på 4 stjärnor. Här företagsfaciliteter som kemtvätt av kläder, konferensrum m.m. och med ett pris från 1352 kronor per natt.

Alternativa resmål...

Om Rom

Rom är Italiens huvudstad och en fantastisk stad för att uppleva såväl historisk kultur som, mat, mode och härlig semester. I Rom finns Vatikanstaten, en egen stat med fantastiska kyrkobyggnader och katedral - ett fantastiskt centrum för den som är intresserad av historia och religion. Men i Rom finns självklart också annan kultur, som modernt mode i form av några av världens största modehus. Den italienska kända och mycket delikata maten ska inte heller förgås, här kan du äta dig mätt på pasta av finaste slag och släcka törsten med inhemskt vin.

I Rom kan du hitta billiga hotell, men det beror också på dina krav på standarden - som ofta kan vara lite lägre än i Skandinavien. I klarspråk betyder det att hotell med tre stjärnor i Italien inte nödvändigtvis stämmer överrens med de hotell som har tre stjärnor i Skandinavien. Runt omkring Termini-stationen i Rom kan du hitta billiga trestjärniga hotell som har ett utgångspris per natt som ligger på ungefär 500 kronor, vilket är väldigt prisvärt och mycket billigare än vad små hotell i Sverige tar! Termini området är dessutom bra beläget och därifrån är det nära ut i staden och till dess äventyr.

Men du kan även hitta billiga och prisvärda hotell av samma klass i områden som Borgese, Parioli och till och med på gångavstånd från några av stadens största sevärdheter finns billiga hotell. Var du än bor kommer du dock alltid att ha nära till trevliga restauranger och enkla transportmedel som kan ta dig runt i staden.

Hotellkarta för Rom

Karta över Rom med hotell