Filtrera Hotell

Pris: 190-4682 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Venedig

Hitta de bästa hotellen i Venedig, Italien för dig!
Visar 181-194 av 194 hotell i Venedig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1992kr.

Hotel Erwin, A Joie de Vivre Boutique Hotel är stationerat precis intill beachen i Venedig med superbra placering för att bada. Det är på Pacific Avenue som ni hittar detta hotell med 3 stjärnor och till ett pris från 1992 kronor per hotellrum.

från 2038kr.

Hotellet Hotel Londra Palace ligger inom kort gångavstånd till en hel del topprestauranger i Venedig. Detta hotell har 4 stjärnor i klass och ligger nära Basilica di San Marco med en pirslapp från 2038 kr per natt.

från 2039kr.

Det är från priset 2039 kr och uppåt som ni finner på det fyrstjärniga hotellet Hotel Ai Reali. Det är nära Rialto-bron i Venedig som du finner detta hotell.

från 2084kr.

På det fyrstjärniga hotellet Hotel Palazzo Stern kan ni få njuta av passionen på nytt i Venedig. Det är nära Squero di San Trovaso i Venedig som ni finner boendet och där du kan boka rum på hotellet från 2084 kronor och uppåt.

från 2284kr.

The Westin Europa & Regina, Venice är ett drömlikt hotell med 5 stjärnor i standard. Hotellrummen har en avgift från 2284 kr för en sagolik atmosfär och detta boende finns nära Basilica di San Marco i Venedig.

från 2353kr.

Omtyckta sevärdheter som Grand Canal och St. Mark's Square (Piazza San Marco) ligger en kort bit från hotellet Hotel Corte di Gabriela. Boendet finns längs med gatan Calle degli Avvocati San Marco i Venedig och har en standard på fyra stjärnor.

från 2367kr.

Hotel Excelsior Venice är ett mysigt och romantiskt hotell med fem stjärnor i standard. Det är i Venedig (Lido de Venezia) som ni finner hotellet och där du har möjligheten att bo från 2367 svenska kronor.

från 2401kr.

Detta är ett 5-stjärnigt hotell som finns väldigt nära populära turistattraktionerna St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal. Hotel Centurion Palace är stationerat nära Squero di San Trovaso i Venedig och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 2401 kronor per dygn.

från 2417kr.

Det mysiga hotellet Luna Hotel Baglioni har en hotellstandard på fem stjärnor och är ett bra val för en kärleksfull vistelse i Venedig. Det är nära Basilica di San Marco i Venedig som ni påträffar boendet och där ni kan hitta hotellrum från 2417 svenska kronor och uppåt.

från 2422kr.

Populära attraktioner som St. Mark's Square (Piazza San Marco) och Grand Canal ligger en kort promenad från detta enkla och billiga hotell. Charming House iQs är ett hotell nära Basilica di San Marco i Venedig med en kostnad från 2422 svenska kronor för en natt.

från 2626kr.

Det tjusiga lyxhotellet Bauer Hotel finns på Campo San Moisè , nära Basilica di San Marco. Med lyxfaciliteter och lyxiga bekvämligheter blir vistelsen högklassig.

från 2850kr.

Lev romantiskt under ditt resande i Venedig på det 5-stjärniga hotellet Hotel Danieli. Det är nära Basilica di San Marco i Venedig som ni stöter på hotellet och där ni har chansen att leva från 2850 kr.

från 3001kr.

Detta lyxhotell vid namn Bauer Il Palazzo finnes utmed Sestiere Di San Marco D nära Basilica di San Marco. Under din lyxiga tid som gäst på lyxhotellet kan ni njuta av lyxfaciliteter som till exempel massagebehandling, kemtvätt och bastu.

från 4682kr.

The Gritti Palace, Venice är ett glansfullt hotell nära Squero di San Trovaso längs med Campo Santa Maria Del Giglio O Zobenigo. Hotellet är utmärkt för dig som vill ha en lyxigare tillvaro med bl.a. lyxfaciliteter.

Alternativa resmål...

Om Venedig

Venedig är en otroligt mysig stad som är känd för sina pittoreska kanaler med gondoler och mysiga och vackra hus. Staden är även känd för sina shower där ansiktsmasker bärs av skådespelarna. I Venedig finns mycket att uppleva inom kultur och historia. Men att bara promenera runt och insupa staden atmosfär och kanske ta en bit Italiensk mat på någon trevlig restaurang är aldrig fel.

Billigaste hotellen hittar du i Venedigs kringliggande områden, så som Lido och Mestre. I dessa områden kan du få en hotellnatt i dubbelrum på ett trestjärnigt hotell för ungefär 300 kronor och uppåt. I själva venedig är priserna högre, men om du har tur kan du där hitta hotell med låg standard till nästan samma prisnivå. Annars ligger många av hotellen i Venedig på en betydligt högre prisnivå med de flesta lägsta priserna mellan 600 och 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Venedig

Karta över Venedig med hotell