Filtrera Hotell

Pris: 252-7916 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mykonos

Hitta de bästa hotellen i Mykonos, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 69 hotell i Mykonos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 252kr.

2-stjärniga hotellet Panorama Hotel är beläget i Mykonos (Tourlos) i Mykonos. Det är vid Agios Stefanos som boendet är beläget och hör definitivt till de boende i Mykonos som är snällast mot plånboken.

från 332kr.

Olia Hotel, ett hotell med tre stjärnor i betyg i Mykonos (Tourlos). Det är vid gatan Tourlos som detta boende är beläget och det tillhör de definitivt billigaste.

från 334kr.

Det populära hotellet Rhenia Hotel & Bungalows finns i Mykonos (Tourlos). Det populära boendet har 3 stjärnor i standard och är absolut bland de boende i Mykonos som är vänligast mot reskassan.

från 348kr.

De mest avgörande faciliteter finner ni på det extremt billiga hotellet Magas Hotel. Boendet har 2 stjärnor i klass och ni hittar det längs vägen Vrissi Mykonos Mikonos Town nära Egeiska sjöfartsmuseet.

från 356kr.

Hotellet Rania Apartments ligger nära Mykonos arkeologiska museum med en två standard. Det är på Leondiou Boni Street som detta boende påträffas och hör definitivt till de hotell i Mykonos som är vänligast mot reskassan.

från 380kr.

Gäster på Hotel Psarou Beach har inte långt till att kunna bada vid sandstranden i Mykonos. Det är vid vägen Psarou Beach Psarou som ni stöter på detta badvänliga boende med tre stjärnor och till en kostnad från 380 kronor per rum.

från 388kr.

Om ni tänkt leva mysigt i Mykonos så kan det fyrstjärniga boendet Porto Mykonos Hotel kanske vara något för dig. Från 388 kr per dygn kan ni boka rum för och hotellet ligger nära Mykonos arkeologiska museum.

från 393kr.

Paradise View Hotel är ett tvåstjärnigt hotell med en kostnad från 393 kronor per dygn. Det är nära Paradisstranden i Mykonos som ni hittar detta hotell och det är oerhört billigt.

från 394kr.

Nära beachen i Mykonos hittar du Mykonos Palace Beach Hotel som är bra för er som snabbt vill ta plats och bada. Boendet är fyrstjärnigt och är stationerat på gatan Platis Yialos Beach med en kostnad från 394 kr för ett hotellrum.

från 395kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på två stjärnor nära Egeiska sjöfartsmuseet och rum med standardutrustning ni kan tänkas ha behov av. Fresh Hotel är hotellets namn och det går att teckna hotellrum för 395 SEK per rum och natt.

från 398kr.

Om faciliteter som pool utomhus, massage och bar är en önskan så kan kanske Hotel Vanilla vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 398 kr per natt. Boendet har 2 stjärnor som hotellstandard och hittas i Mykonos (Ornos).

från 425kr.

Hotellet Thomas Hotel Mykonos är beläget nära Mykonos arkeologiska museum med en två standard. Du hittar det byggt jämte gatan Drakouri och är ett hotell i Mykonos som klassas som förmånligt.

från 425kr.

Från 425 SEK kan du få ett hotellrum på Argo Hotel, ett billigt boende med bekvämligheter som bar, restaurang och pool utomhus. Ni finner hotellet i Mykonos (Platis Yialos) med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 428kr.

Hotellet Anatolia Hotel är beläget nära Klostret Panagia Tourliani med en tre standard. Det är längs Ano Mera som ni påträffar detta boende och är ett förmånligt alternativ med hotellrum från 428 kronor.

från 436kr.

På Despotiko Hotel finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är rustade med t.ex. minibar, AC och värdeförvaringsbox.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mykonos

Karta över Mykonos med hotell