Filtrera Hotell

Pris: 252-7916 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mykonos

Hitta de bästa hotellen i Mykonos, Grekland för dig!
Visar 16-30 av 69 hotell i Mykonos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 438kr.

Hotel Alkyon är ett extremt billigt boende med ett pris från 438 svenska kronor per dygn och där du kan ta del av bekvämligheter som är förväntade för ett boende. Boendet har 4 stjärnor som klass och finns nära Egeiska sjöfartsmuseet i Mykonos.

från 472kr.

Håll dig i bra skick under tiden du är i Mykonos med träningsanläggningen på det 4-stjärniga Dionysos Hotel Mykonos. Exempel på saker i de mycket billiga rummen är standardutrustning, och priserna för dem ligger från 472 kr.

från 476kr.

Yiannaki Hotel är ett hotell med fyra stjärnor och utomhuspool, bastu och pub för hotellets gäster. Boendet anses vara jämförelsevis bra i pris och hotellets rum har exempelvis AC, safebox och minibar.

från 478kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är billigt och påträffas i Mykonos (Aghios Ioannis) med rum som är inredda med t.ex. pentry, Internetanslutning och luftkonditionering. På Fos Suites går det att beställa rum på hotellet för 478 kr.

från 511kr.

Inte långt till ett dopp får du på Hotel Kosmoplaz som finns inte långt ifrån stranden i Mykonos. Detta boende är fyrstjärnigt och påträffas längs med Platis Gialos Beach med ett pris från 511 kr.

från 517kr.

Hotellet Kamari Hotel har bar, utomhuspool och massagebehandling tillgängligt för sina gäster. Detta boende är rätt bra i pris och rummen är rustade med exempelvis safebox, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler).

från 545kr.

Detta hotell har 2 stjärnor, är beläget nära Mykonos arkeologiska museum och har rum försedda med det vanligaste. Hotel Madalena är namnet på detta boende och det är möjligt att beställa ett hotellrum från 545 kr under lågsäsong.

från 545kr.

Inte långt ifrån stranden i Mykonos stöter ni på Pietra e Mare Mykonos som är utmärkt för dig som kvickt vill kunna komma ut och koppla av. Detta boende har ett pris från 545 kr och du påträffar det 4-stjärniga boendet på vägen Kalo Livadi beach Mykonos Town.

från 566kr.

Det är från 566 kr och uppåt som ni hittar på det 3-stjärniga hotellet Almyra Guest Houses. Detta boende anses vara rätt så bra i pris och du finner det nära Paradisstranden i Mykonos.

från 577kr.

För bra strandläge i Mykonos kan Hotel Petinos som påträffas precis intill sandstranden vara ett vettigt alternativ. Strandhotellet har en standard på 4 stjärnor, påträffas på vägen Platy Gialos Mikonos Town och har ett pris från 577 SEK.

från 597kr.

Myconian Kohili & Kalypso är ett hotell som är försett med faciliteter som exempelvis utomhuspool, pub och gym. Boendet har 3 stjärnor i klass och du hittar det vid gatan Mykonos Town nära Mykonos väderkvarnar.

från 598kr.

På Rocabella Mykonos Art Hotel & SPA kan ni vila upp er med magnifika spa-aktiviteter som massagebehandling, hälsoklubb och spa. Spahotellet har 4 stjärnor i klass och ni hittar det i Mykonos (Agios Stefanos) vid gatan Agios Stefanos.

från 611kr.

Hotellet San Marco Hotel har bekvämligheter som tillexempel pub, gym och massage. Boendet finner du längs med Houlakia Bay Agios Stefanos som ligger i Mykonos (Agios Stefanos) och har en klass på fyra stjärnor.

från 632kr.

Det företagsanpassade Elena Hotel är ett trestjärnigt hotell intill Rohari. Hotellrummen har en kostnad från 632 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är konferensrum och större konferensrum.

från 633kr.

Dorion Hotel är ett hotell med 4 stjärnor i Mykonos (Ornos). Boendet är byggt vid gatan Ormos och med ett pris på 633 kr per hotellrum befinner det sig ganska nära genomsnittet i kostnad.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mykonos

Karta över Mykonos med hotell