Filtrera Hotell

Pris: 252-7916 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mykonos

Hitta de bästa hotellen i Mykonos, Grekland för dig!
Visar 46-60 av 69 hotell i Mykonos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1165kr.

På Mykonian Mare - The Art Resort N' Spa kan ni vila upp dig med sköna spa-faciliteter som spaanläggning, utomhuspool och massage. Spahotellet har fem stjärnor i klass och ni stöter på det i Mykonos (Agios Stefanos) längs med Agios Stefanos.

från 1181kr.

Hotellet San Giorgio Hotel har massagebehandling, pool (utomhus) och bar tillgängligt för sina gäster. Boendets rum är försedda med bland annat AC, värdeförvaring och minibar.

från 1181kr.

Hotellet De.Light är inte direkt billigt och har bekvämligheter som pool (utomhus), pub och restaurang. Detta boende finner du längs med vägen Agios Ioannis som går i Mykonos (Aghios Ioannis) och med en klass på fyra stjärnor.

från 1186kr.

Myconian Imperial Hotel & Thalasso Centre hittas på vägen Elia Beach Elia, är utformat för företag och har en standard på 5 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt av kläder, rum för konferens m.fl. och med en kostnad från 1186 kr per natt.

från 1195kr.

Önskar ni relaxa med massagebehandling, utomhuspool och spaanläggning? I så fall kan spahotellet Royal Myconian Hotel & Thalasso Spa fungera bra. Detta härliga spahotell med 5 stjärnor finnes utmed vägen Elia Beach i Mykonos (Elia).

från 1202kr.

För mycket bad i Mykonos kan Petinos Beach Hotel som är stationerat inte långt ifrån badstranden vara ett tänkvärt hotell. Strandhotellet har en standard på 4 stjärnor, påträffas längs med Plati Gialos och kostar från 1202 kr och uppåt.

från 1289kr.

Detta fyrstjärniga hotell påträffas nära Mykonos arkeologiska museum där hotellrummen har det mest nödvändiga. Detta hotells namn är San Antonio Summerland och det går att lägga beslag på ett rum från 1289 SEK per natt.

från 1325kr.

På det 5-stjärniga hotellet Santa Marina Resort & Villas kan ni känna av passionen i Mykonos. Från 1325 SEK per natt kan ni boka rum för och hotellet finnes i Mykonos (Ornos).

från 1328kr.

Mykonos Ammos Hotel påträffas nära badstranden i Mykonos med bra läge för att bada. Det tvåstjärniga boendet är byggt längs med vägen Ornos Beach med en kostnad från 1328 svenska kronor.

från 1355kr.

Det romantiska hotellet Saint John Hotel Villas & Spa har en hotellstandard på 5 stjärnor och är ett perfekt val för en kärleksfull weekend. Rummen kan ni boka från 1355 kr och du hittar hotellet nära Agios Ioannis-stranden i Mykonos.

från 1417kr.

Det lyxiga spahotellet Apollonia Hotel And Resort har lugna bekvämligheter som torrbastu, gym och pool (utomhus). Det är på gatan Agios Ioannis Diakoftis i Mykonos (Aghios Ioannis) som du finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 1419kr.

Lyxhotellet Kouros Hotel & Suites finns nära Mykonos arkeologiska museum längs med vägen Tagoo Mykonos Town. Det glansfulla hotellet har fantastiska faciliteter som t.ex. spa, hälsoklubb och massagebehandling.

från 1432kr.

Strandhotellet Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort har faciliteter som t.ex. massage, gym och pool (inomhus). Boendet har en standard på fyra stjärnor och ni stöter på det i Mykonos (Aghios Ioannis) längs gatan Aleomandra.

från 1496kr.

Precis intill badstranden i Mykonos stöter du på Kivotos Hotel som är perfekt för er som mycket kvickt vill ta plats och koppla av. Detta strandhotell har en standard på fem stjärnor, ligger vid vägen Ornos Bay och har en kostnad från 1496 kr.

från 1549kr.

Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort är ett lyxigt och romantiskt spahotell med rogivande bekvämligheter som massagebehandling, hälsoklubb och spaanläggning. Ni stöter på detta femstjärniga spahotell i Mykonos (Psarou) längs med gatan Psarou.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mykonos

Karta över Mykonos med hotell