Filtrera Hotell

Pris: 228-787 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Maastricht

Hitta de bästa hotellen i Maastricht, Nederländerna för dig!
Visar 1-11 av 11 hotell i Maastricht. Inga hotell har filtrerats bort!
från 228kr.

Flera populära restauranger i Maastricht finns nära det billiga hotellet Stayokay Maastricht - Hostel. Det är nära Bonnefanten Museum som detta 2-stjärniga boende finns med rum från 228 SEK och uppåt.

från 519kr.

Bastion Deluxe Hotel Maastricht/Centrum har en klass på fyra stjärnor och en träningslokal att styrketräna i under vistelsen i Maastricht. Exempel på utrustning i de extremt billiga rummen på hotellet är luftkonditionering och minibar, och priserna för dem ligger från 519 kronor och uppåt.

från 528kr.

Nära Bonnefanten Museum finner du detta väldigt billiga hotell som är 4-stjärnigt i klass och har hotellrum försedda med t.ex. safebox, minibar och AC. Hotellets namn är NH Maastricht och det är möjligt att lägga beslag på ett hotellrum från 528 kr per natt.

från 576kr.

Nära Bonnefanten Museum och inte långt från sevärdheterna Pathé Maastricht och Yogaplace Maastricht finnes Golden Tulip Apple Park Maastricht. Detta boende är ett 4-stjärnigt hotell och med ett pris på 576 kr per hotellrum vilket betraktas som en human prisnivå för staden.

från 613kr.

Novotel Maastricht är ett hotell som finns nära Bonnefanten Museum och nära sevärdheterna Centre Ceramique och Pathé Maastricht. Hotellet har en 4-stjärnig klass och tycks varken vara dyrt eller billigt för ett boende i Maastricht.

från 622kr.

Designhotel Maastricht - Hampshire Eden är ett fyrstjärnigt hotell som anses vara och ligger ganska nära sevärdheterna Bonnefanten Museum och Basilica of St. Servatius. Det är på gatan Stationsstraat nära Basilica of Our Lady som du hittar hotellet.

från 669kr.

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur är ett hotell i Maastricht med en mängd populära matställen inom kort avstånd. Hotellrummen kostar från 669 svenska kronor per dygn och det är nära Bonnefanten Museum som man ni stöter på detta 4-stjärniga hotell.

från 700kr.

Med fyrstjärnig standard är detta ett idealiskt hotell inte långt ifrån omtyckta turistattraktioner som Basilica of St. Servatius och Helpoort. Amrâth Hotel DuCasque finns nära St. Servaas kyrka i Maastricht och är ett hotell där rummen har ett pris från 700 SEK per natt.

från 777kr.

Med ett prisvärt hotell och en klass på fyra stjärnor har du inte långt till de populära sevärdheterna Basilica of St. Servatius och Helpoort. Med hotellrum från 777 svenska kronor är Crowne Plaza Maastricht tyvärr inte billigast, men har ett läge nära Basilica of Our Lady i Maastricht.

från 787kr.

Om du tänkt bo förtrollande vackert i Maastricht så kan det fyrstjärniga hotellet Hotel Beaumont eventuellt vara något för dig. Rummen kan ni boka från 787 kronor och du hittar hotellet nära Basilica of Our Lady i Maastricht.

från 787kr.

Detta hotell är placerat nära Bonnefanten Museum, har fyra stjärnor och hotellets rum har bland annat Internetanslutning, safebox och AC. Ni kan teckna hotellrum för 787 SEK per natt på hotellet Van der Valk Maastricht.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Maastricht

Karta över Maastricht med hotell