Filtrera Hotell

Pris: 430-864 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Utrecht

Hitta de bästa hotellen i Utrecht, Nederländerna för dig!
Visar 1-11 av 11 hotell i Utrecht. Inga hotell har filtrerats bort!
från 430kr.

Ibis Utrecht är ett hotellboende beläget nära Jaarbeurs Utrecht och nära sevärdheterna Holland Casino Utrecht och Beatrix Theater. Boendet är billigare än många andra hotell och har en standard på tre stjärnor.

från 449kr.

Bastion Utrecht är ett trestjärnigt hotell med träningslokal som ger möjligheten till motion under tiden du är i Utrecht. Rummen på hotellet är väldigt billiga och har ett pris från 449 svenska kronor med bland annat har värdeförvaringsbox, AC och minibar.

från 498kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Domkerk och hotellrum med det mest väsentliga du kan avses vilja ha. NH Centre Utrecht är hotellets namn och ni kan teckna rum för 498 kronor per rum.

från 498kr.

Hotellet NH Utrecht är placerat bara en liten bit från sevärdheterna Central Museum, Museum Speelklok ( Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement) och Domkyrkan (Domkerk) och tornet (Domtoren). Med hotellets standard på fyra stjärnor betraktas hotellet vara billigt.

från 512kr.

Återuppliva passionen i Utrecht med det sagolika och fyrstjärniga boendet Sandton Malie Hotel. Detta hotell finns nära Domkerk i Utrecht och du kan få ett rum på hotellet från 512 kr.

från 525kr.

Carlton President är ett fyrstjärnigt hotell utformat för affärsrörelser och är byggt vid vägen Floraweg. Du kan bli en boende från 525 kronor per dygn och det finns bl.a. konferenssal och konferensrum att ta del av.

från 542kr.

Park Plaza Utrecht är beläget på Westplein , är utformat för affärsresenärer och har en standard på fyra stjärnor. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 542 svenska kronor.

från 543kr.

Med logi på ett schyst boende och en klass på 4 stjärnor har ni endast ett litet avstånd till de populära attraktionerna Domkyrkan (Domkerk) och tornet (Domtoren) och Museum Speelklok ( Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement). Från 543 kronor kan ni få rum på Apollo Hotel Utrecht City Centre nära Stadshus i Utrecht.

från 560kr.

Ett omtyckt hotell som fått ett superbetyg är Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp som hittas nära Jaarbeurs Utrecht. Det populära boendet har tre stjärnor i klass och med ett pris på 560kr är boendet lite dyrare än de genomsnittliga hotellen.

från 590kr.

Hotel Mitland är ett populärt hotell med 4 stjärnor och otroligt många tacksamma hotellgäster. Detta boende hittas nära Rietveld Schröders hus längs med gatan Arienslaan i Utrecht.

från 864kr.

Med ett litet avstånd till efterfrågade attraktioner som Railway Museum (Het Spoorwegmuseum) och Domkyrkan (Domkerk) och tornet (Domtoren) kanske hotellet Rosendael ett bra alternativ. Det är i Utrecht längs med gatan Hekelsteeg som ni hittar detta trestjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Utrecht

Karta över Utrecht med hotell