Filtrera Hotell

Pris: 145-1223 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Granada

Hitta de bästa hotellen i Granada, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 71 hotell i Granada. Inga hotell har filtrerats bort!
från 145kr.

Du har nära till en hel del välbesökta sevärdheter som Alhambra och Mirador de San Nicolas från hotellet Pension Duquesa. Hotellet är beläget vid Calle Duquesa i Granada och har en klass på en stjärna.

från 228kr.

Efterfrågade sevärdheter som Alhambra och Mirador de San Nicolas ligger en bit bort från hotellet Los Jeronimos. Boendet påträffas vid vägen C Gran Capitan i Granada och har en klass på 2 stjärnor.

från 266kr.

Juan Miguel Hotel är ett hotellboende som finns nära Granada-katedralen och inte långt bort från sevärdheterna Generalife och Alhambra. Med en standard på 3 stjärnor bedöms detta boende vara bland de billigaste du kan finna.

från 296kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel Granada Centro kostar från 296 svenska kronor per natt och har faciliteter som är standardutrustning. Det är nära San Jeronimo, klostret i Granada som du finner detta tvåstjärniga boende.

från 296kr.

Från Hotel Don Juan har ni kort avstånd till några efterfrågade turistattraktioner som till exempel Albayzin och Cathedral and Royal Chapel (Capilla Real). Detta boende finns längs med vägen Calle Martinez de la Rosa i Granada och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 296kr.

Om bekvämligheter som hälsoklubb, restaurang och bar är ett måste så kan H2 Granada vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 296 SEK per natt. Detta boende finner ni i Granada (Norte) och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 296kr.

Nära Granada-katedralen och nära sevärdheterna Mirador de San Nicolas och Alhambra ligger Hotel Presidente. Hotellet har en 2-stjärnig standard och hör till de absolut mest överkomliga boendena i Granada.

från 301kr.

En liten bit bort från attraktionerna Alhambra och Mirador de San Nicolas finner du Hotel Reina Cristina, ett 3-stjärnigt hotell som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Boendet finns nära Granada-katedralen längs vägen Calle Tablas.

från 304kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är beläget hyfsat nära efterfrågade attraktionerna Generalife och Mirador de San Nicolas. Med rum från 304 SEK är Portago Urban mycket billigt med en bra placering nära Alhambra i Granada.

från 304kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel M.A. San Gabriel har logi till priser från 304 kronor. Detta hotell tros vara mycket billigt och ni stöter på det i Granada (Norte).

från 307kr.

Med logi på ett schyst boende och en klass på 4 stjärnor har ni endast ett litet avstånd till de populära attraktionerna Alhambra och Albayzin. Från 307 kr kan ni få rum på det väldigt billiga Citymar San Anton Hotel nära Granada-katedralen.

från 317kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Almijara La Herradura är ett passande val för företag och ni finner det längs vägen Calle Acera Del Pilar La Herradura. Rummen har ett pris från 317 svenska kronor per natt och på hotellet hittar du t.ex. företagsanpassade tjänster som större konferensrum och konferensrum.

från 321kr.

Ni har nära till ett stort antal efterfrågade turistattraktioner som Mirador de San Nicolas och Alhambra från hotellet Universal Hotel. Det är i Granada vid Recogidas som du hittar detta trestjärniga hotell.

från 324kr.

Det uppskattade hotellet La Islita Boutique Hotel har trestjärnig standard och har erhållits beundransvärt betyg. Hotellet är billigt och finns nära Parque Central vid gatan De la Alcaldia C. al Lago y C S i Granada.

från 329kr.

Från 329 kronor kan ni få ett hotellrum på Senator Granada Spa Hotel, ett väldigt billigt boende med faciliteter som massagebehandling, gym och torrbastu. Boendet har en klass på 4 stjärnor och påträffas i Granada (Zaidin).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Granada

Karta över Granada med hotell