Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 1-15 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 159kr.

På Pensão Residencial Norte bor ni extremt billigt och har inte långt till en hel del populära restauranger i Lissabon. Det är nära Sao Jorge-slottet som du påträffar detta tvåstjärniga boende med ett pris från 159 kr per rum och natt.

från 190kr.

Från Pouso Dos Anjos har ni nära till en mängd efterfrågade sevärdheter som t.ex. Belem och Tram 28. Detta boende är 3-stjärnigt och ni finner det i Lissabon längs med vägen Rua dos Anjos.

från 236kr.

Detta tvåstjärniga hotell hittas mycket nära de efterfrågade sevärdheterna Belem och Tram 28. Det är i Lissabon (Estefania) som ni påträffar Princesa Hotel & Tea, ett väldigt billigt boende med pris från 236 kronor och uppåt.

från 276kr.

Välbesökta attraktioner som St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge) och Tram 28 påträffar ni inte långt ifrån detta 2-stjärniga hotell. Turim Suisso Atlantico Hotel är beläget nära Sao Jorge-slottet i Lissabon och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 276 SEK.

från 276kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som finns mycket nära välbesökta attraktionerna Tram 28 och St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge). Residencial do Sul är ett väldigt billigt hotell i Lissabon (Avenida Almirante Reis) med ett pris från 276 SEK som lägst.

från 301kr.

Detta hotell är mycket billigt, har två stjärnor, hittas nära Sao Jorge-slottet och har rum furnerade med det mest nödvändiga. Hotel DAH - Dom Afonso Henriques är hotellets namn och det är möjligt att få ett hotellrum för 301 kronor per rum.

från 302kr.

Med ett gångavstånd till flera omtyckta restauranger i Lissabon är det mycket billiga Hotel Americano ett lämpligt hotell. Det är nära Sao Jorge-slottet som detta 2-stjärniga hotell påträffas med rum från 302 SEK och uppåt.

från 307kr.

Hotellet Residencial Lar do Areeiro har en trestjärnig klass och hotellrum från 307 svenska kronor. Detta hotell är mycket billigt och du stöter på det i Lissabon (Areeiro).

från 309kr.

Från 309 SEK kan du få ett rum på Hotel VIP Inn Berna, ett mycket billigt boende med faciliteter som är det vanligaste. Det är nära Gulbenkian-museet i Lissabon som du hittar detta trestjärniga logi.

från 316kr.

Luxe Hotel by Turim Hoteis är ett tvåstjärnigt hotell i Lissabon (Estefania). Det är längs Rua Passos Manuel som du hittar detta boende och det är verkligen bland de mest förmånliga i Lissabon.

från 321kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian) och Belem hittar du Zenit Lisboa, ett 4-stjärnigt hotell som är bättre än genomsnittet. Det är nära Gulbenkian-museet utmed vägen Avenida De Outubro som detta hotell ligger.

från 323kr.

Detta extremt billiga hotell ligger i Lissabon (Liberty Avenue), har två stjärnor i standard och hotellets rum är försedda med bland annat AC, TV (Lokala kanaler) och Internetanslutning. Hotellets namn är Hotel Dom Sancho I och det är möjligt att beställa ett rum för 323 SEK.

från 323kr.

På vägen Avenida Tomas Ribeiro Linda a Pastora hittar du det företagsvänliga hotellet Amazonia Jamor Hotel med en standard på fyra stjärnor. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, konferensrum m.m. och med ett pris från 323 kr per dygn.

från 326kr.

I Oeiras (Paco De Arcos) hittar du hotellet Ibis Lisboa Oeiras som har en tvåstjärnig standard. Det är längs Area de Servico da Auto Estrada Da Costa Do Estoril A KM . som ni stöter på detta boende och hör absolut till de boende i Lissabon som är snällast mot reskassan.

från 334kr.

Nära sevärdheterna Costa da Caparica och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian) hittar du ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel VIP Executive Zurique som är enkelt utan att förkasta kvalitén. Det är nära Gulbenkian-museet utmed gatan Rua Ivone Silva som detta hotell hittas.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell