Filtrera Hotell

Pris: 250-1918 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Magaluf

Hitta de bästa hotellen i Magaluf, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 19 hotell i Magaluf. Inga hotell har filtrerats bort!
från 250kr.

Hostal Jakiton är ett tvåstjärnigt boende med rum från 250 kr och som du hittar vid Carrer Sant Miquel de Liria. Rummen på Hostal Jakiton är utrustade med det vanligaste.

från 254kr.

Badstranden i Magaluf är stationerat precis intill TRH Palmanova. Det trestjärniga hotellet är stationerat vid gatan Martin Ros Garcia Palmanova med en kostnad från 254 kronor.

från 255kr.

Detta billiga hotell är beläget i Calvia (Magaluf), har 2 stjärnor och hotellets rum har inte mer än standardutrustning. BelleVue Vistanova är namnet på hotellet och du kan få ett rum på hotellet för 255 kr när det inte är högsäsong.

från 309kr.

Detta hotell är väldigt billigt, har 3 stjärnor, är beläget i Calvia (Magaluf) och har rum inredda med det mest väsentliga. På Hotel Florida kan ni få hotellrum från 309 kronor.

från 325kr.

Sol Trinidad är ett 3-stjärnigt hotell med faciliteter som bar, inomhuspool och pool utomhus. Detta boende anses vara billigt och hotellets rum har exempelvis luftkonditionering, safebox och TV (Lokala kanaler).

från 326kr.

HM Martinique Aparthotel är ett trestjärnigt hotell i Magaluf nära Western Water Park. Det är på C Tirso De Molina Magalluf som du hittar detta boende och hör till de billiga hotellen i Magaluf.

från 362kr.

Intertur Aparthotel Hawaii Torrenova är ett 3-stjärnigt hotell med ett pris från 362 kronor per natt. Boendet påträffar du i Calvia (Magaluf).

från 400kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära Western Water Park och hotellrum med det enklaste ni kan vilja ha. Sol Katmandu Resort är namnet på hotellet och du kan lägga beslag på ett rum på hotellet för 400 kr när det inte är högsäsong.

från 412kr.

Hotel Seramar Comodoro Playa är ett hotell med 4 stjärnor och utomhuspool, restaurang och pub för hotellets gäster. Detta hotells rum är utrustade med bl.a. TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och värdeförvaring.

från 423kr.

Nära Palma Nova-stranden finnes strandhotellet Intertur Hotel Hawaii Mallorca som har en trestjärnig standard. Boendet hittar du på Calle Torrenova och det hör inte till de billigaste hotellen i staden, utan hör snarare till mittensegmentet med en kostnad från 423 kr.

från 424kr.

För sol och bad i Magaluf kan Sol Antillas Barbados som ligger inte långt ifrån stranden vara ett möjligt alternativ. Boendet har ett pris från 424 kronor och ni stöter på det 4-stjärniga hotellet vid Calle Violeta Magalluf.

från 430kr.

På hotellet Sol Guadalupe får du bo med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 430 SEK per natt. Detta hotell ligger nära Western Water Park i Magaluf.

från 458kr.

Det trestjärniga hotellet Sol Wave House Mallorca är byggt i Calvia (Magaluf) i Magaluf. Boendet finnes vid Avda Magalluf och det tillhör ett normalt prissegment för hotellrum i Magaluf.

från 484kr.

Det trestjärniga hotellet Mallorca Rocks Hotel har logi till priser från 484 kr per natt. Boendet är ej bland de mest billiga valen och du hittar det i Calvia (Magaluf).

från 530kr.

På Hotel Marina Pax hittar du hotellrum från 530 kr per natt och en hotellstandard på 3 stjärnor. Det är i Calvia (Magaluf) som ni hittar detta boende.

Alternativa resmål...

Om Magaluf

Magaluf ligger på den spanska ön Mallorca och har varit ett charterparadis i många år. Hit kommer människor utav alla slag för att njuta utav de fantastiska stränderna. På somrarna är det framför allt partysugna ungdomar som söker sig till Magaluf. Staden är nämligen perfekt anpassad för den som vill fly vardagen och bara släppa loss. Men även om Magaluf har rykte om sig för att vara en party-stad så går det lika bra för barnfamiljer att komma hit. Ön besöks av turister i princip året om, men högsäsongen är sommarmånaderna. På hösten är det framför allt golfresenärer som kommer hit för att njuta utav Magalufs golfbanor. Det är även folk här på vintrarna, då temperaturen ligger på runt 15 grader, framför allt är det människor som kommer hit och stannar hela vintern.

Eftersom Magaluf är ett utav de absolut populäraste resmålen i Europa och så gott som alla charterbolag flyger hit finns det en hel del hotell att välja mellan. Hotellen är väldigt billiga och man kan boka ett rum som kostar så lite som 200 kronor per natt. Vill man bo på ett lite lyxigare hotell får man betala lite mer, men då får man också mer för pengarna. Det är väldigt lätt att hitta ett perfekt hotell på Magaluf, både för den som söker ett budget,- mellan- eller lyxhotell.

Hotellkarta för Magaluf

Karta över Magaluf med hotell