Filtrera Hotell

Pris: 199-1122 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Palma Nova

Hitta de bästa hotellen i Palma Nova, Spanien för dig!
Visar 1-12 av 12 hotell i Palma Nova. Inga hotell har filtrerats bort!
från 199kr.

Apartamentos Montenova är ett billigt hotell med de viktigaste faciliteterna. Detta hotell har en klass på tre stjärnor och du springer på det i Calvia (Palma Nova) vid C Miquel Dels Santos Oliver Palma Nova.

från 308kr.

Med en trestjärnig standard finner du rum från 308 kr på hotellet Sol Lunamar Apartamentos. Det billiga hotellet påträffar ni i Calvia (Palma Nova).

från 427kr.

En mängd populära restauranger i Palma Nova påträffas inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Apartamentos Marthas Suite. Det är i Calvia (Palma Nova) som detta trestjärniga boende ligger med rum från 427 kr.

från 523kr.

Från 523 svenska kronor kan du få ett rum på Sol Cala Blanca, ett mycket billigt boende med faciliteter som restaurang, pool utomhus och bar. Det är i Calvia (Palma Nova) som du hittar detta fyrstjärniga logi.

från 527kr.

Det fyrstjärniga hotellet Aparthotel Rosa del Mar finner ni på Avenida Ca's Saboners s n och har en kostnad från 527 svenska kronor. Utstyrseln på rummen består av bl.a. luftkonditionering och värdeförvaring.

från 572kr.

Son Caliu Hotel Spa Oasis är ett populärt strandhotell med fyra stjärnor och otroligt många nöjda gäster. Detta hotell påträffas i Calvia (Palma Nova) längs med vägen Avenida de Son Caliu.

från 663kr.

Hotellet Apartamentos Roc Portonova har inte långt till beachen i Palma Nova. Det trestjärniga boendet är stationerat vid vägen Paseo del Mar Palma Nova med en kostnad från 663 kr.

från 674kr.

Inte långt ifrån stranden i Palma Nova finner ni Sol Mirlos Tordos All Inclusive som är bra för er som kvickt önskar gå ut och koppla av. Strandhotellet har en standard på 3 stjärnor, hittas längs med gatan Pinzones s n Palma Nova och kostar från 674 SEK.

från 675kr.

Badstranden i Palma Nova finns inte långt ifrån H10 Punta Negra. Det fyrstjärniga boendet ligger längs med gatan C Punta Negra s n Costa d'en Blanes med en kostnad från 675 kronor.

från 715kr.

Det mycket billiga hotellet Las Palomas Econotels har endast de viktigaste bekvämtligheterna som tillexempel pub. Hotellet finner du vid gatan Calle del Duque de Estremera Palma Nova som ligger i Calvia (Palma Nova) och med en standard på två stjärnor.

från 1113kr.

Sandstranden i Palma Nova är beläget inte långt ifrån Hotel Tropico Playa. Detta strandhotell har en standard på två stjärnor, är byggt vid c Paseo del mar Palma Nova och har en kostnad från 1113 kronor.

från 1122kr.

Hotellet Apartamentos Globales Nova har en 3-stjärnig standard och rum på hotellet från 1122 svenska kronor och uppåt. Boendet påträffas i Calvia (Palma Nova) och det tillhör inte de billigaste valen.

Alternativa resmål...

Om Palma Nova

Palma Nova är ett utav de mest populära resmålen på den spanska ön Mallorca. Tillsammans med Magaluf är Palma Nova den vanligaste destinationen för turister som letar efter fest och nöjesliv. Ungdomar från hela Europa söker sig till Palma Nova under sommarmånaderna för att släppa loss.

Om man inte är intresserad utav att festa så kan man besöka Palma Nova när det inte är högsäsong, alltså inte under sommaren. På Mallorca är både höstarna och vintrarna varma och när de festande ungdomarna har åkt hem är Palma Nova en mycket trevlig liten stad med mysiga caféer. Att ta sig till Palma Nova är enkelt, det är en utav Europas vanligaste charterresmål och i princip alla charterbolag har resor hit. Så för en enkel, bekväm och vansinnigt rolig semester är Palma Nova helt rätt! Att hitta ett billigt hotell att bo på under semestern är också enkelt, det finns en hel del att välja på oavsett om man vill betala riktigt lite eller om man är beredd att betala lite mer. Palma Nova och Magaluf har med åren nästan vuxit ihop till en enda stor hotellstad, så det finns verkligen ingen brist på hotell. De allra billigaste hotellen behöver inte kosta mer än några hundralappar per natt medan de lite mer exklusiva hotellen kostar mer.

Hotellkarta för Palma Nova

Karta över Palma Nova med hotell