Filtrera Hotell

Pris: 287-3789 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Palma

Hitta de bästa hotellen i Palma, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 34 hotell i Palma. Inga hotell har filtrerats bort!
från 287kr.

Med bekvämligheter som är det enklaste är Hotel Mirablau ett fint och väldigt billigt boende med hotellrum från 287 SEK. Detta boende har en standard på tre stjärnor och finns nära Cala Mayor-stranden i Palma.

från 315kr.

Vid vägen Calle Vista Alegre finnes det företagslämpade hotellet Hotel Amic Horizonte med en standard på 2 stjärnor. Rummen kostar från 315 svenska kronor och på hotellet hittar du exempelvis bolagsanpassade faciliteter som kemtvätt och konferenssal.

från 391kr.

Hotel Colón är ett populärt hotell med standard på en stjärna som fått bra betyg. Boendet är väldigt billigt och du finner det på Carrer del Trenta u de Desembre nära Mallorca-katedralen i Palma.

från 394kr.

Hotel Zurbarán, ett hotell med 3 stjärnor nära Bellver-slottet. Det är på Carrer de Josep Villalonga som ni påträffar detta boende och det är bland de mest förmånliga hotellen i staden.

från 410kr.

Träna med träningslokalen på det trestjärniga Hotel Dalí när du ej njuter av Palma. Från 410 kr per dygn får ni bo i de billiga rummen på hotellet som t.ex. har värdeförvaring, AC och TV (Lokala kanaler).

från 439kr.

Med en trestjärnig klass finner du hotellrum från 439 svenska kronor på hotellet Blue Bay. Detta boende anses vara billigt och ni hittar det i Palma de Mallorca (Calamayor).

från 447kr.

TRYP Palma Bosque Hotel är ett trestjärnigt hotell som är passande för bolag och påträffas intill Camilo Jose Cela. Hotellrummen har ett pris från 447 kr och på hotellet hittar du t.ex. bolagsanpassade tjänster som konferensrum och kemtvätt.

från 484kr.

UR Portofino är ett mycket billigt hotell med faciliteter som utomhuspool, bar och restaurang. Detta hotell är fyrstjärnigt och ni springer på det vid Trafalgar Ciudad Jardin i stadens centrum.

från 508kr.

Hotellet Hesperia Ciutat De Mallorca har pool (utomhus), gym och pub tillgängligt för sina gäster. Boendet är rätt billigt och rummen är försedda med bland annat minibar, safebox och luftkonditionering.

från 514kr.

Det företagsvänliga Hotel Mirador är ett fyrstjärnigt hotell intill gatan Paseo Maritimo. Rummen har ett pris från 514 kr per natt och på hotellet hittar du till exempel bolagsanpassade faciliteter som kemtvätt av kläder och företagstjänster.

från 525kr.

Faciliteter som restaurang, inomhuspool och pool (utomhus) påträffar ni på det billiga spahotellet Hotel Armadams. Detta hotell springer du på vid gatan Marques De La Cenia som går nära Bellver-slottet och har en standard på 4 stjärnor.

från 533kr.

UR Palacio Avenida - Adults only, ett fyrstjärnigt hotell i Palma nära Mallorca-katedralen. Boendet finnes vid gatan Avenida Alexandre Rossello och får anses som ett billigt val i Palma med rum från 533kr.

från 599kr.

Det billiga hotellet TRYP Palma Bellver Hotel har en prislapp från 599 kr per rum och har bekvämligheter som bland annat bar, gym och utomhuspool. Detta hotell har 4 stjärnor som hotellstandard och påträffas nära Bellver-slottet i Palma.

från 637kr.

TRYP Palma Hotel är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och väldigt många belåtna gäster. Detta boende är beläget nära Mallorca-katedralen vid gatan Font I Monteros i Palma.

från 637kr.

Det 4-stjärniga hotellet Melia Palas Atenea har hotellrum till en kostnad från 637 kronor och uppåt. Det är nära Bellver-slottet i Palma som ni stöter på detta boende och det är tämligen bra i pris.

Alternativa resmål...

Om Palma

Palma är en stad på den spanska ön Mallorca, det är den största staden på ön och även huvudstaden i regionen Balearerna som är den ögrupp Mallorca tillhör. I Palma finns något för alla typer utav turister, staden är oerhört vacker och att bara ströva runt och se sig omkring kan vara en upplevelse i sig. Några saker man inte bör missa eller titta lite extra noga på, är La Seu en enorm 1300-tals katedral som ligger i Palmas hamn, samt 1300-tals slottet Castell de Bellver för att bara nämna några.

Men Palma är mer än bara gamla byggnader, här kan den som är sugen på shopping handla både exklusiva märkeskläder eller fynda på diverse marknader. Den som har åkt utomlands för att släppa loss kommer heller inte att bli besviken på Palmas nattliv. Staden är helt enkelt perfekt för alla målgrupper.

Att hitta hotell i Palma är enkelt och relativt billigt. Här kan man hitta ett centralt hotell för bara några hundralappar. I staden finns det dessutom en hel del olika hotell att välja mellan, både mer exklusiva hotell, som då naturligtvis kostar lite mer, och enklare men trevliga hotell. Det är helt upp till dig hur viktig just du tycker att själva hotellvistelsen är och hur mycket du är beredd att betala för den.

Hotellkarta för Palma

Karta över Palma med hotell