Filtrera Hotell

Pris: 255-2077 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Alcudia

Hitta de bästa hotellen i Alcudia, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 24 hotell i Alcudia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 255kr.

Nära Alcudias hamn stöter du på detta mycket billiga hotell som är trestjärnigt i klass och har hotellrum försedda med bl.a. Internet, värdeförvaringsbox och AC. På JS Sol de Alcudia kan ni boka rum på hotellet för 255 kr.

från 259kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Eix Alcudia är byggt nära Alcudias hamn i Alcudia. Du hittar det jämte vägen C Teodoro Canet Puerto De Alcudia och hör till de mest överkomliga boendena i staden.

från 268kr.

Hostal Fonda Llabres är ett extremt billigt hotell i Alcudia med en mängd riktigt bra restauranger inom kort avstånd. Detta boende har två stjärnor i standard och påträffas nära Alcudias hamn med ett pris från 268 kr.

från 280kr.

Hotellet Sol Alcudia Center har utomhuspool, pub och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta boende är billigt och rummen är försedda med det mest viktiga och med förfogande till luftkonditionering.

från 286kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Astoria Playa har inte ett lyxigt utbud av faciliteter. Hotellrummen är rustade med standardutrustning men med värdeförvaringsbox.

från 289kr.

Med faciliteter som är det mest viktiga är BelleVue Club ett bra och billigt boende med rum från 289 kr och uppåt. Boendet hittar ni nära Alcudias hamn och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 296kr.

El Lago Apartments, ett trestjärnigt hotell i nära Alcudias hamn. Det är på C Murta Can Picafort som boendet är beläget och är ett förmånligt alternativ med rum för 296 kr.

från 300kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är beläget nära Alcudias hamn med rum som är försedda med det enklaste. På Apartamentos Siesta I går det att beställa ett rum för 300 kronor som billigast.

från 304kr.

Med faciliteter som t.ex. pool (utomhus), gym och bar är Aucanada Club ett bra hotell med rum från 304 svenska kronor och uppåt. Ni stöter på boendet i Alcudia (Alcanada) med en standard på 3 stjärnor.

från 318kr.

På Aparthotel Alcudia Garden finner du restaurang, gym och bastu och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är försedda med det mest viktiga och med förfogande till värdeförvaring.

från 334kr.

Det omtyckta hotellet Pollentia Club Resort har fyrstjärnig klass och har erhållits bra omdöme av hotellgäster som övernattat. Det är vid havet längs med vägen Carretera Alcudia Pto Pollensa Km Puerto de Pollensa som ni påträffar detta billiga boende i Alcudia.

från 340kr.

Det trestjärniga golfhotellet Apartamentos Aucanada har faciliteter som pub, restaurang och pool (utomhus). Boendet anses vara vardagligt utan att förkasta kvalitén och hotellets rum har det vanligaste.

från 342kr.

Aparthotel Ferrer Maristany är ett populärt hotell med många nöjda gäster sedan tidigare och påträffas nära Alcudias hamn. Detta boende är 4-stjärnigt och det hör till en normal prisgrupp för hotellrum i Alcudia.

från 364kr.

Nära Alcudias hamn ligger hotellet Aparthotel Palm Garden som har en enstjärnig standard. Det är längs Avenida Reina Sofia Puerto De Alcudia som ni hittar detta boende och det hör till en normal prisgrupp för hotell.

från 389kr.

Det trestjärniga hotellet Prinsotel Mal Pas har logi till ett pris från 389 kr och uppåt. Boendet stöter du på nära Alcudias hamn.

Alternativa resmål...

Om Alcudia

Alcudia är en stad på den spanska ön Mallorca. Staden är gammal och otroligt vacker med sina små slingrande gator och den 1300-tals stadsmur som omsluter stadens äldre delar. För den som åker till Mallorca för att festa är Alcudia kanske inte helt rätt destination, men den som rest bort för att koppla av i en genuin miljö har kommit helt rätt. Turismen i staden kom inte igång ordentligt förrän på 1970-talet och staden började då att satsa på en trygg och säker miljö för att locka turister. Alcudia är perfekt för den som bara vill njuta. Här finns mängder utav små caféer och restauranger på de slingrande gatorna, vandringsleder utanför staden och en 14 kilometer lång strand.

Det finns en del hotell i stadens centrum, dessa är billiga och kostar omkring 500 kronor per natt. Om man föredrar större hotell så kan man vara tvungen att leta sig en bit utanför staden, här kan även priserna gå upp en smula, men då är hotellen å andra sidan mer exklusiva. Över huvud taget är Alcudia en väldigt prisvärd stad och hotellen är överlag billiga.

Hotellkarta för Alcudia

Karta över Alcudia med hotell