Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 166kr.

Hotellet Apartamentos Central Park är byggt i Muro (Playa de Muro) med en två standard. Du hittar detta boendet jämte vägen Carretera Alcudia Arta s n Playa de Muro och är bland de hotell i Mallorca som är snällast mot plånboken.

från 181kr.

Detta väldigt billiga hotell hittar du i Santa Margalida (Can Picafort), har tre stjärnor och hotellets rum har endast det vanligaste. På Aparthotel Africa Mar går det att boka hotellrum för 181 kronor.

från 218kr.

Det är från priset 218 svenska kronor och uppåt som du hittar på det trestjärniga hotellet Sol Cala D'Or Apartments. Boendet är väldigt billigt och ni hittar det i Santany (Cala d'Or) i Mallorca.

från 243kr.

Det väldigt billiga beachhotellet Hotel JS Miramar har faciliteter som exempelvis restaurang, gym och pub. Detta hotell hittar du längs Carrer de Magallanes Can Picafort som går i Santa Margalida (Can Picafort) och med en standard på 3 stjärnor.

från 244kr.

Med ett kort gångavstånd till många populära matställen i Mallorca är det väldigt billiga Hotel D'Or ett bra hotell. Det är i Santany (Cala d'Or) som detta 2-stjärniga boende finns med rum från 244 kronor och uppåt.

från 251kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel JS Yate har bekvämligheter som t.ex. restaurang, pub och pool utomhus. Hotellet finner du utmed Via Francia Can Picafort som ligger i Santa Margalida (Can Picafort) och har en klass på tre stjärnor.

från 260kr.

Hotellet Hotel THB Sur Mallorca hittar du i Ses Salines (Colonia Sant Jordi) med en standard på 4 stjärnor. Det är längs Plaza Cristobal Colon S N Colonia De Sant Jordi som du påträffar detta boende och är bland de mest billiga alternativen du kan finna.

från 268kr.

Hotel Antares, ett enstjärnigt hotell i Mallorca i Santany (Cala d'Or). Detta hotell är byggt vid vägen Calle del Boulevard d'Or Cala d'Or och hör till de mest billiga alternativen du kan få tag på.

från 272kr.

Cala Dor Park är ett väldigt billigt hotell i Mallorca med en hel del populära restauranger inom gångavstånd. Hotellrummen kostar från 272 kr per dygn och det är i Santany (Cala d'Or) som man du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 274kr.

Ola Apartamentos Cecilia är ett hotell med tre stjärnor och restaurang, pub och utomhuspool för hotellets gäster. Detta hotell anses vara oerhört billigt och hotellets rum har t.ex. AC, pentry och TV (Lokala kanaler).

från 277kr.

Hotel JS Ca'n Picafort är ett 3-stjärnigt hotell med ett pris från 277 kr per natt. Boendet finns i Santa Margalida (Can Picafort) i Mallorca och det anses vara synnerligen billigt.

från 280kr.

På Inturotel Esmeralda Garden hittar du hotellrum från 280 SEK per natt och en standard på tre stjärnor. Detta hotell påträffas i Santany (Cala d'Or) i Mallorca och det tycks vara väldigt billigt.

från 281kr.

Nära stranden i Mallorca hittar ni Hotel Citric Sóller som är bra för er som snabbt vill kunna ta plats och sola. Detta boende är 1-stjärnigt och är stationerat på vägen Cami del Far s n Port de Soller med en kostnad från 281 kronor.

från 281kr.

Inte långt ifrån badstranden i Mallorca finnes Hotel Perla som är optimalt för er som väldigt snabbt vill kunna gå ut och koppla av. Detta boende är trestjärnigt och finns längs med vägen Calle Murta Cala Moreya s'Illot med ett pris från 281 svenska kronor.

från 282kr.

På det extremt billiga hotellet Hotel Lagotel Club får ni tillgång till faciliteter som bl.a. skönhetsbehandling, pool (utomhus) och bastu till en kostnad från 282 kr. Det är i Muro (Playa de Muro) i Mallorca som du hittar detta 3-stjärniga logi.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell