Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 16-30 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 283kr.

Det billiga hotellet Apartamentos Baulomar har endast de viktigaste faciliteterna som bland annat pool (utomhus). Det är i Santa Margalida (Son Baulo) och utmed gatan Avenida Son Baulo Can Picafort som du hittar detta 3-stjärniga hotell.

från 289kr.

På det billiga hotellet Aparthotel Millor Garden & Spa får du tillgång till faciliteter som exempelvis pool (inomhus), pub och restaurang till en kostnad från 289 kr. Detta hotell har tre stjärnor som klass och finns i Son Servera (Cala Bona) i Mallorca.

från 289kr.

Hotellet Hostal Deluxe Varadero Porto Petro har en enstjärnig klass och rum till en kostnad från 289 svenska kronor. Hotellet tros vara riktigt billigt och du påträffar det i Santany (Porto Petro) i Mallorca.

från 290kr.

Hotellet Inturotel Cala Azul Garden har en trestjärnig standard och rum på hotellet till en kostnad från 290 kronor per natt. Detta boende är billigt och ni stöter på det i Santany (Cala d'Or) i Mallorca.

från 296kr.

Beachhotellet Ferrer Janeiro har en trestjärnig klass och rum från 296 kr och uppåt. Boendet är billigt och ni stöter på det i Santa Margalida (Son Baulo) i Mallorca.

från 300kr.

Från 300 SEK kan ni få ett rum på D-H Anba Romani Hotel, ett billigt hotell med bekvämligheter som bar, restaurang och pool utomhus. Detta boende har en 3-stjärnig hotellstandard och påträffas i Sant Llorenc des Cardassar (Cala Millor) i Mallorca.

från 304kr.

På hotellet Hotel Tamarix får du leva med en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 304 SEK per natt. Boendet är billigt och ni finner det i Felanitx (Cala Ferrera) i Mallorca.

från 314kr.

Med ett kort avstånd till flera omtyckta matställen i Mallorca är det billiga Hoposa Apartamentos Villa Concha ett tilltalande hotell. Boendet har 3 stjärnor i klass och ligger nära Pollensas hamn med ett pris från 314 kr per natt.

från 316kr.

Nära Cala Domingos strand hittar du hotellet Complejo Calas de Mallorca som har en trestjärnig standard. Det är på Cala Antena Calas de Mallorca som detta boende påträffas och hör till de billiga alternativen i staden.

från 319kr.

Från 319 kr kan ni få ett hotellrum på Hoposa Pollentia, ett billigt hotell med faciliteter som är det enklaste. Det är nära Pollensas hamn i Mallorca som du hittar detta trestjärniga logi.

från 322kr.

Om faciliteter som pub, pool (utomhus) och restaurang är ett krav så kan kanske Hotel Blue Sea Don Jaime vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 322 kronor per natt. Boendet har en trestjärnig standard och finns i Son Servera (Cala Millor) i Mallorca.

från 322kr.

JS Sol de Can Picafort - Adults Only är ett trestjärnigt hotell i Mallorca med en romantisk stuk. Hotellrummen kan du boka från 322 kronor och du hittar hotellet i Santa Margalida (Can Picafort) i Mallorca.

från 323kr.

Hotellgäster på Hobby Club Apartamentos har inte långt till att kunna sola vid stranden i Mallorca. Det trestjärniga hotellet påträffas vid vägen Passeig de Londres Puerto de Pollensa med priser från 323 kr.

från 324kr.

Hoposa Uyal påträffas nära sandstranden i Mallorca med fint plats för att sola. Hotellet har en kostnad från 324 SEK och du finner det fyrstjärniga boendet längs med vägen Paseo Londres S N Port de Pollensa.

från 329kr.

Tvåstjärniga hotellet Apartamentos Don Miguel hittar du nära Pollensas hamn i Mallorca. Ni hittar detta boendet jämte Carrer del Gorrio och som klassas som överkomligt.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell