Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 76-90 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 455kr.

På Hotel Eden har du inte långt till flera populära matställen i Mallorca. Hotellrummen kostar från 455 kr och det är i Soller (Port de Soller) som du hittar detta trestjärniga boende.

från 457kr.

Detta hotell har tre stjärnor, ligger i Sant Llorenc des Cardassar (Sa Coma) och har rum utrustade med det vanligaste. Aparthotel Blue Sea Gran Playa är namnet på detta boende och du kan få ett hotellrum för 457 kronor under lågsäsong.

från 462kr.

Las Gaviotas Suites Hotel, ett fyrstjärnigt hotell i Mallorca i Muro (Playa de Muro). Det är vid gatan Avenida S'Albufera Playa de Muro som boendet är beläget och med en kostnad på 462 kr per natt ligger det vid genomsnittet i pris.

från 465kr.

Detta är ett hotell med en standard på 3 stjärnor i Ses Salines (Colonia Sant Jordi) och hotellrum med t.ex. safebox, Internetanslutning och AC. Hotel Isla De Cabrera är namnet på detta boende och du kan få ett rum från 465 kr när det är lågsäsong.

från 482kr.

Protur Floriana Resort Aparthotel är ett spahotell med gym, pool (utomhus) och pool inomhus i kombination med en atmosfär som är rogivande. Det är nära Cala Millor Beach längs med vägen Ses Joanetes s n Cala Bona som du stöter på detta 3-stjärniga spahotell.

från 485kr.

Cala Millor Garden är ett hotell med bekvämligheter som bar, massagebehandling och gym. Det är i Sant Llorenc des Cardassar (Cala Millor) och vid vägen Cristofol Colom Cala Millor som ni hittar detta 3-stjärniga boende.

från 489kr.

Badstranden i Mallorca hittas inte långt ifrån Hoposa Bahía. Boendet är trestjärnigt och är stationerat vid Poligon Vora Mar Puerto med en kostnad från 489 kronor.

från 496kr.

För sol och bad i Mallorca kan Apartamentos Lemar som ligger inte långt ifrån beachen vara ett vettigt alternativ. Det trestjärniga hotellet ligger längs med gatan Bonanza Nou Guardia Colonia de Sant Jordi med ett pris från 496 kr.

från 501kr.

Beach-hotellet Hoposa Hotel Niu är beläget i Pollensa (Cala San Vicente) med en tre standard. Det är vid vägen Carrer Cala Barques Cala San Vicente som detta boende påträffas och med ett pris på 501 kr per natt vilket anses som en normal prisnivå för Mallorca.

från 504kr.

Hipotels Bahia Grande ligger precis intill sandstranden i Mallorca med superbra läge för att bada. Det fyrstjärniga boendet ligger på gatan Avda Sa Maniga Cala Millor med ett pris från 504 SEK.

från 504kr.

Detta boende Iberostar Alcudia Park har nära till sandstranden i Mallorca. Boendet kostar från 504 SEK och ni hittar det fyrstjärniga boendet längs med gatan Albufera s n Las Gaviotas Playa de Muro.

från 505kr.

Hotellet Aparthotel Club Eurocalas har bekvämligheter som bland annat pool utomhus, pub och restaurang. Det är nära Cala Domingos strand och längs med vägen Carrer de la Cala Antena s n Calas de Mallorca som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 515kr.

Hipotels Mercedes Aparthotel ligger nära badstranden i Mallorca med fint plats för att sola. Det trestjärniga hotellet ligger vid Avda. Sa Coma No Cala Millor med ett pris från 515 SEK.

från 519kr.

Faciliteter som pub, bastu och pool inomhus finner ni på beachhotellet Hipotels Dunas Cala Millor Aparthotel. Hotellet har 4 stjärnor i klass och du stöter på det längs med vägen Avda Sa Maniga Cala Millor i Sant Llorenc des Cardassar (Cala Millor).

från 527kr.

Det fyrstjärniga och populära strandhotellet Hipotels Eurotel Punta Rotja Thalasso & Spa är väl omtyckt av tidigare gäster. Det är i Son Servera (Costa de los Pinos) på Avenida del Pinar s n Costa de los Pinos som ni stöter på detta boende i Mallorca.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell