Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 46-60 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 372kr.

Detta billiga hotell är placerat i Santa Margalida (Son Baulo), har 4 stjärnor och hotellrummen har utrustning som bl.a. luftkonditionering, TV (Lokala kanaler) och safebox. På Exagon Park Club & Spa är det möjligt att teckna ett rum från 372 kronor som billigast.

från 379kr.

Hotellet Hotel Romantica har endast de viktigaste bekvämtligheterna som exempelvis bar. Detta hotell hittar du längs med Calle Carabela Colonia Sant Jordi som ligger i Ses Salines (Colonia Sant Jordi) och med en standard på tre stjärnor.

från 382kr.

Tvåstjärniga hotellet Apartamentos Ferrera Beach hittar du i Felanitx (Cala Ferrera) i Mallorca. Det är längs C Es Forn Cala Ferrera som du finner detta boende och med en kostnad på 382 kr per hotellrum ligger det ganska nära genomsnittet i kostnad.

från 382kr.

Från 382 SEK kan du få ett rum på Lagotel, ett hotell med faciliteter som hälsoklubb, bar och utomhuspool. Det är i Muro (Playa de Muro) i Mallorca som ni hittar detta trestjärniga hotell.

från 383kr.

Stranden i Mallorca är stationerat precis intill Hotel Son Baulo. Det 3-stjärniga hotellet finnes vid gatan Ronda del Torrente Can Picafort med en kostnad från 383 kronor.

från 385kr.

Från 385 kr kan du få ett hotellrum på Holiday Garden, ett hotell med bekvämligheter som gym, massagebehandling och bar. Du finner detta hotell i Muro (Playa de Muro) i Mallorca med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 387kr.

Det företagsvänliga Delta Mallorca Hotel Resort är ett fyrstjärnigt hotell intill C Tudo s n Urbanizacion Puig de Ros. Du kan bli hotellgäst från 387 kronor per natt och det finns bl.a. konferenssal och konferensrum att ta del av.

från 390kr.

Hotel Club Cala Marsal finnes nära badstranden i Mallorca med superbra utgångspunkt för sol och bad. Boendet har en kostnad från 390 kr och ni påträffar det fyrstjärniga hotellet längs med gatan Playa Cala Marsal s n Porto Colom.

från 391kr.

På Hotel Sarah hittar du hotellrum från 391 svenska kronor per natt och en standard på tre stjärnor. Detta boende är stationerat i Santa Margalida (Son Baulo) i Mallorca och det anses vara ganska bra i pris.

från 398kr.

Tvåstjärniga hotellet JS Es Corso är stationerat i Felanitx (Porto Colom) i Mallorca. Detta hotell finnes vid vägen L'orada s n Porto Colom och det tillhör ett genomsnittligt prissegment med 398 kronor per rum.

från 398kr.

Beachhotellet Hotel Romantic påträffas inom kort avstånd till åtskilliga toppkrogar i Mallorca. Boendet har 3 stjärnor i klass och finnes nära Pollensas hamn med ett pris från 398 kronor per dygn.

från 399kr.

Iberostar Vell Mari är ett hotell som tycks vara billigt och är försett med bekvämligheter som bland annat bar, bastu och pool inomhus. Det är i Santa Margalida (Son Baulo) och vid vägen Carretera d'Arta al port d'Alcudia Son Baulo som du stöter på detta fyrstjärniga hotell.

från 400kr.

Med en fyrstjärnig klass hittar ni hotellrum från 400 SEK på hotellet Hotel Globales Borneo. Boendet ligger nära Cala Millor Beach i Mallorca.

från 401kr.

Detta hotell har 3 stjärnor, finns nära Cala Domingos strand och har rum inredda med standardutrustning. På Hotel Samoa är det möjligt att teckna ett hotellrum för 401 kr som billigast.

från 402kr.

Hotellet Hoposa Aptos Pollensamar är inte bland de billigaste och har de enklaste bekvämligheterna. Hotellet är trestjärnigt och ni hittar det längs med vägen Calle Faro s n nära Pollensas hamn.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell