Filtrera Hotell

Pris: 166-12150 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mallorca

Hitta de bästa hotellen i Mallorca, Spanien för dig!
Visar 121-135 av 143 hotell i Mallorca. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1346kr.

På Protur Biomar Gran Hotel & Spa kan ni varva ned med ljuvliga spa-sysslor som spaanläggning, hälsoklubb och inomhuspool. Ni påträffar detta femstjärniga spahotell i Sant Llorenc des Cardassar (Sa Coma) vid gatan Carrer dels Baladres Sa Coma.

från 1375kr.

Mallorca Marriott Son Antem Golf Resort & Spa är ett lyxigt spahotell med lugna bekvämligheter som utomhuspool, bastu och spa. Ni stöter på detta femstjärniga spahotell nära flygplatsen på vägen Carretera MA Salida.

från 1381kr.

Hilton Sa Torre Mallorca är ett flott hotell i Llucmajor vid Cami de Sa Torre. Det glamorösa hotellet har fantastiska faciliteter som till exempel företagscenter, pool (inomhus) och gym.

från 1439kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Monport &Spa har faciliteter som utomhuspool, restaurang och massagebehandling. Hotellrummen är utrustade med bl.a. TV (Lokala kanaler), luftkonditionering, Internetanslutning och minibar.

från 1519kr.

Hotel Blue Sea La Pinta är ett hotell i Mallorca med många populära restauranger inom gångavstånd. Detta hotell har 3 stjärnor i standard och finnes i Sant Llorenc des Cardassar (Cala Millor) med priser från 1519 SEK per dygn.

från 1526kr.

Önskar du gå ner i varv med pool (inomhus), gym och massage? Då kan spahotellet Marriott's Club Son Antem vara något för er. Det är vid gatan Ctra. Ma Salida i Llucmajor som ni stöter på detta femstjärniga spahotell.

från 1566kr.

Spahotellet Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa är ett lugnt hotell med faciliteter som utomhuspool, spaanläggning och bastu. Det är på gatan Carrer de les Liles Sa Coma nära Cala Millor Beach som ni finner detta 4-stjärniga spahotell.

från 1585kr.

Viva Cala Mesquida Resort är ett hotell med 4 stjärnor och restaurang, pool inomhus och massage för hotellets gäster. Detta hotells rum är furnerade med t.ex. pentry, luftkonditionering och värdeförvaringsbox.

från 1658kr.

Det lyxiga hotellet Hotel La Moraleja påträffas i Pollensa (Cala San Vicente) längs med vägen Calle El Encinar s n Cala San Vicente. Det lyxiga hotellet har stiliga bekvämtligheter som t.ex. hälsoklubb, bastu och massagebehandling.

från 1753kr.

I Pollensa (Playa de Formentor) stöter du på detta femstjärniga lyxhotell med hotellrum utrustade med t.ex. minibar, AC och safebox. På Barceló Formentor kan ni teckna ett rum för 1753 kronor som billigast.

från 1781kr.

Golfhotellet Dorint Royal Golfresort & Spa Camp de Mar/Mallorca har bekvämligheter som exempelvis massagebehandling, hälsoklubb och utomhuspool. Hotellet springer du på längs Calle Taula Camp De Mar som är belägen i Andraitx (Camp de Mar) och har en klass på 5 stjärnor.

från 1985kr.

Fyrstjärniga hotellet Rusticae Can Simoneta är stationerat i Capdepera (Canyamel) i Mallorca. Det är längs Ctra. Arta a Canyamel Km Finca Torre del Canyamel som ni påträffar detta boende och har ett pris som inte tillhör de billigaste.

från 2223kr.

Blau Mediterraneo Hotel är ett spahotell med lugna faciliteter som spaanläggning, pool utomhus och massagebehandling. Detta ljuvliga spahotell med 4 stjärnor finnes utmed Avenida Ses Savines S n Sa Coma i Sant Llorenc des Cardassar (Sa Coma).

från 2279kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som hittas i Muro (Playa de Muro) med rum som är försedda med bland annat luftkonditionering, värdeförvaringsbox och Internetanslutning. På Marina Continental Park Hotel kan ni boka ett hotellrum från 2279 kr som billigast.

från 2364kr.

Eix Alzinar Mar är ett hotell med 4 stjärnor och bastu, pool inomhus och hälsoklubb för hotellets gäster. Hotellets rum är furnerade med det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Mallorca

Mallorca är den största utav de tre öar som utgör den spanska ögruppen Balearerna. Ön har sedan 1950-talet varit ett mycket populärt turistmål och runt omkring 10 miljoner turister besöker ön varje år. Mallorca har fått rykte om sig att vara en partyö med turister som bara festar nätterna igenom. Visst går det bra att festa på Mallorca men det är långt ifrån det enda ön har att erbjuda! Stora delar utav ön har avsatts till reservat och här är naturen orörd och skyddad. Det finns långa stränder där man slipper trängas och fantastiska vandringsleder för den som vill motionera under semestern, eller bara njuta utav naturen.

Att boka hotell på Mallorca är enkelt eftersom ön är såpass turistanpassad finns det en hel del hotell som är väldigt billiga. Om man har tur kan man komma undan md att betala så lite som 300 kronor per natt. Om man vill bo i någon utav de större turistorterna så får man betala lite med, men då är det också hotell som ger än mer för pengarna. Både den som vill ha en bekväm semester och den som vill ut på äventyr kan hitta ett perfekt hotell och ha en riktigt bra semester på Mallorca. Som alla större turistparadis runt Medelhavet är högsäsongen under sommarmånaderna, så under den tiden kan det vara bra att vara ute i god tid innan du bokar hotell.

Hotellkarta för Mallorca

Karta över Mallorca med hotell