Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 151-153 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2078kr.

På Pestana Palace Hotel & National Monument kan ni gå ner i varv med härliga spa-aktiviteter som torrbastu, gym och inomhuspool. Du stöter på detta femstjärniga spahotell i Lissabon (Santo Amaro) vid gatan Rua Jau.

från 2097kr.

Lyxhotellet Olissippo Lapa Palace är beläget i Lissabon (Lapa) vid vägen Rua do Pau da Bandeira. Detta lyxiga hotell har bland annat bastu och massage åtkomligt för sina hotellgäster.

från 2876kr.

På det lyxiga Four Seasons Hotel Ritz Lisbon har du mycket nära till en mängd populära matställen i Lissabon. Rummen har ett pris från 2876 kronor per dygn och det är i Lissabon (Campolide) som ni du finner detta femstjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell