Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 91-105 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 602kr.

På Hotel Príncipe Real har man nära till flera populära restauranger i Lissabon. Det är nära Rossio Square som detta 4-stjärniga hotell är stationerat med hotellrum från 602 kronor och uppåt.

från 604kr.

Det omtyckta hotellet Real Residencia Suite Hotel finnes nära Gulbenkian-museet. Det populära boendet har 4 stjärnor i klass och med en kostnad från 604 kr per rum vilket får anses som en vanlig prisnivå för Lissabon.

från 617kr.

En hel del omtyckta restauranger i Lissabon finns inom ett gångavstånd till hotellet Portugal Ways Santos Apartments. Det är i Lissabon (Lapa) som du finner detta fyrstjärniga boende med priser från 617 kronor.

från 622kr.

I Lissabon (Rato) hittar ni det glansfulla hotellet Eurostars Das Letras, placerat längs med Rua Castilho. Under din underbara tid på lyxhotellet kan du få tillträde till lyxiga bekvämligheter som till exempel bastu, kemtvätt och gym.

från 630kr.

Days Inn Lisbon har en hotellstandard på två stjärnor och en träningsanläggning att styrketräna i under vistelsen i Lissabon. Rummen på hotellet har en prislapp från 630 kronor med det mest vanliga för hotellrum.

från 634kr.

Hotellet Clarion Suites Lisbon är inte avsevärt billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Detta boende har fyra stjärnor i standard och du stöter på det längs med gatan Rua Rodrigo da Fonseca i Lissabon (Rato).

från 634kr.

Det omtyckta hotellet AC Hotel Lisboa by Marriott ligger i Lissabon (Centrum). Standarden är fyrstjärnig för hotellet och det tillhör inte de billigaste hotellen, utan tillhör snarare mellanklassen med ett pris från 634 kr.

från 635kr.

Detta flotta hotell med namnet Lisbon Serviced Apartments - Baixa finner ni längs med Rua da Assuncao nära Sao Jorge-slottet. Boendet är perfekt för dig som vill ha en lyxigare semester med till exempel lyxfaciliteter.

från 637kr.

Hotel Aviz är ett omtyckt hotell med 4 stjärnor som fått bra omdöme av tidigare hotellgäster. Detta hotell ligger i Lissabon (Centrum) vid Rua Duque de Palmela.

från 647kr.

Med en fyrstjärnig standard hittar ni hotellrum från 647 svenska kronor på hotellet Fontana Park Hotel. Boendet stöter ni på i Lissabon (Saldanha).

från 651kr.

Ett beundrat hotell som fått ta emot ett superomdöme är lx boutique hotel som finnes nära Santa Justa-hissen. Detta hotell har en klass på 4 stjärnor och boendet hör till det mittersta prissegmentet.

från 656kr.

Det är från priset 656 kronor och uppåt som du finner på det fyrstjärniga hotellet Vila Gale Opera. Det är i Lissabon (Santo Amaro) som du hittar hotellet.

från 666kr.

Marques De Pombal Hotel har en hotellstandard på fyra stjärnor och en träningslokal att styrketräna i under ditt besök i Lissabon. Hotellrummen har en prislapp från 666 kr och har bland annat minibar, AC och värdeförvaring.

från 667kr.

Det fyrstjärniga hotellet Lisbon Marriott Hotel betraktas vara och ligger en bit ifrån attraktionerna Lisbon Zoo (Jardim Zoologico de Lisboa) och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian). Det är på gatan Avenida Combatentes i Lissabon (Entre-Campos) som du hittar detta boende.

från 669kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått schysta vitsord av tidigare gäster så kan kanske det 4-stjärniga Hotel Lisboa vara för dig. Detta boende är beläget i Lissabon (Liberty Avenue) längs med vägen Rua Barata Salgueiro.

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell