Filtrera Hotell

Pris: 159-2876 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lissabon

Hitta de bästa hotellen i Lissabon, Portugal för dig!
Visar 31-45 av 153 hotell i Lissabon. Inga hotell har filtrerats bort!
från 383kr.

Detta 4-stjärniga boende ligger nära de populära sevärdheterna St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge) och Bairro Alto. Det är nära Santa Justa-hissen i Lissabon som ni finner Lisbon Serviced Apartments - Cais do Sodre, ett mycket billigt hotell med hotellrum från 383 kronor per dygn.

från 392kr.

Det fyrstjärniga hotellet VIP Executive Villa Rica är ett prisvärt boende som enbart är placerat en liten bit bort från sevärdheter som Campo Pequeno och Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian). Boendet hittas längs Avenida de Outubro i Lissabon (Entre-Campos).

från 392kr.

Hotel VIP Executive Saldanha är ett populärt hotell med ett stort antal tillfredställda gäster sedan förut och hittas nära Gulbenkian-museet. Klassen för boendet är på fyra stjärnor och är ett prisvärt alternativ i Lissabon.

från 394kr.

Det billiga hotellet Hotel Roma har främst det mest grundläggande utbudet av bekvämligheter. Det är i Lissabon (Areeiro) och på vägen Avenida de Roma som ni finner detta trestjärniga hotell.

från 394kr.

För bra havsläge i Lissabon kan Solar Palmeiras som påträffas precis intill sandstranden vara ett vettigt hotell. Detta strandhotell har en standard på tre stjärnor, finns på Avenida Marginal Curva dos Pinheiros och har en kostnad från 394 kr och uppåt.

från 397kr.

Tram 28 och Bairro Alto är populära turistattraktioner som du hittar inte långt ifrån detta trestjärniga logi. Rent4Days Casa Oliver Príncipe Real är ett billigt hotell nära Rossio Square i Lissabon med en prislapp från 397 kr som lägst.

från 409kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel Turim Alameda kostar från 409 svenska kronor per rum och har faciliteter som är standardutrustning. Detta hotell har en klass på fyra stjärnor och finns i Lissabon (Estefania).

från 409kr.

Tvåstjärniga hotellet Ibis Lisboa Alfragide är stationerat nära Floresta de Monsanto-parken i Lissabon. Boendet finns på Estrada Da Circunvalacao och tillhör de billiga hotellen i Lissabon.

från 409kr.

Nära Gulbenkian-museet finner du hotellet Turim Iberia Hotel vilket har en fyrstjärnig standard. Ni finner detta boendet beläget vid vägen Avenida de Outubro och hör till de billiga boendena i staden.

från 424kr.

Hotel Principe Lisboa är ett trestjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget nära sevärdheter som Gulbenkian Museum (Museu Calouste Gulbenkian) och Belem. Hotellet hittas utmed Avenida Duque De Avila nära Gulbenkian-museet.

från 433kr.

Altis Park Hotel, ett hotell som bedöms vara väldigt billigt och är utrustat med sådana faciliteterna som endast bedöms vara grundläggande. Hotellet har fyra stjärnor i standard och du springer på det längs Avenida Engenheiro Arantes E Oliveira nära Sao Jorge-slottet.

från 433kr.

Hotellet Hotel Duas Nacoes Residence är billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Boendet är tvåstjärnigt och du springer på det utmed gatan Rua da Vitoria N nära Sao Jorge-slottet.

från 434kr.

Med ett kort avstånd till välbesökta sevärdheter som St. George's Castle (Castelo de Sao Jorge) och Tram 28 kanske hotellet Rent4days Browns Deluxe Apartments in Baixa ett bra val. Detta logi är 4-stjärnigt och ni hittar det i Lissabon längs med Rua da Vitoria.

från 434kr.

Brown's DownTown är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och många tacksamma hotellgäster. Det är i Lissabon längs med Rua Dos Sapateiros nära Sao Jorge-slottet som ni hittar detta billiga boende.

från 434kr.

Med en trestjärnig standard är detta ett utmärkt hotell med ett kort gångavstånd till välbesökta turistattraktioner som Belem och Tram 28. Med hotellrum från 434 kronor är Hotel 3K Madrid billigt med ett läge i Lissabon (Centrum).

Alternativa resmål...

Om Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och har ungefär en halv miljon invånare i dess centrala delar. Här finns massor av kultur att uppleva i form av teatrar, operor och kända museer. Nära Lissabon finns populära badorter som årligen besöks av massor av turister, då de erbjuder härligt strandliv med sol och bad. I Lissabon finns även härlig shopping och trevliga restauranger.

Inom Lissabons storstadsområde finns det flera områden som har billiga hotell att erbjuda, t.ex. i Estoril, Amadora och Colares finns hotell med ungefär två stjärnor som erbjuder dubbelrum för 300 kronor och uppåt per natt. Om du bor här kan du dock bli beroende av transportmedel för att ta dig in till de allra mest centarla delarna av staden. I Lissabons centrala delar finns det också hotell, många av dessa kan dock vara något dyrare, men i och med att du slipper transporteras har de ändå mervärde.

Hotellkarta för Lissabon

Karta över Lissabon med hotell