Filtrera Hotell

Pris: 193-1197 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bournemouth

Hitta de bästa hotellen i Bournemouth, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 45 hotell i Bournemouth. Inga hotell har filtrerats bort!
från 193kr.

Från Queens Hotel And Spa har du inte långt till ett stort antal välbesökta attraktioner som t.ex. Russell-Cotes Art Gallery & Museum och Oceanarium. Det är i Bournemouth intill Meyrick Road som ni finner detta 3-stjärniga hotell.

från 195kr.

Flera omtyckta matställen i Bournemouth finns nära det mycket billiga hotellet The Lodge. Hotellrummen kostar från 195 kr per dygn och det är nära Russell-Cotes Art Gallery and Museum som ni finner detta trestjärniga boende.

från 244kr.

Inte långt ifrån sandstranden i Bournemouth finner du The Cliffeside Hotel som är utmärkt för dig som snabbt önskar kunna ta plats och bada. Strandhotellet har en standard på 3 stjärnor, finns längs med vägen East Overcliff Drive Dorset och har en kostnad från 244 kr och uppåt.

från 244kr.

Det väldigt billigahotellet The Dolphins Hotel - Guest house påträffas inom kort avstånd till åtskilliga topprestauranger i Bournemouth. Det är nära Bournemouth Lower Gardens som du hittar detta 3-stjärniga hotell med en kostad från 244 kronor.

från 254kr.

Det extremt billigahotellet Mayfield Hotel - Guest House finns inom gångavstånd till åtskilliga bra matställen i Bournemouth. Det är nära Russell-Cotes Art Gallery and Museum som ni finner detta 2-stjärniga boende med ett pris från 254 kronor per rum.

från 268kr.

Nära Russell-Cotes Art Gallery and Museum finnes hotellet The Yenton Hotel vilket har en trestjärnig standard. Ni hittar detta boendet beläget på vägen Gervis Road och är ett förmånligt val med hotellrum från 268kr.

från 268kr.

Från Ocean View Hotel har du en bit bort till många populära attraktioner som bl.a. Russell-Cotes Art Gallery & Museum och Hengistbury Head. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och ni hittar det längs med vägen East Overcliff Drive i Bournemouth.

från 273kr.

Det billigahotellet Denewood Hotel - Guest Accomodation finnes inom kort gångavstånd till åtskilliga bra matställen i Bournemouth. Hotellet har tre stjärnor i standard och hittas i Bournemouth (Boscombe) med en pirslapp från 273 SEK per natt.

från 283kr.

Det 2-stjärniga hotellet The Park Hotel är byggt nära Fitness First Stadium i Bournemouth. Det är längs Knole Road som ni finner detta boende och är ett val i Bournemouth som anses som förmånligt.

från 284kr.

För bra havsläge i Bournemouth kan Suncliff Hotel som hittas nära badstranden vara ett vettigt hotell. Detta boende kostar från 284 kr och ni finner det 3-stjärniga hotellet längs med gatan East Overcliff Drive.

från 284kr.

Russell-Cotes Art Gallery & Museum och Oceanarium är populära sevärdheter som du påträffar nära detta 2-stjärniga logi. Heathlands Hotel Bournemouth finns nära Russell-Cotes Art Gallery and Museum i Bournemouth och är ett billigt boende där rummen kostar från 284 kr.

från 285kr.

Carrington House Hotel är ett hotell som finns nära Russell-Cotes Art Gallery and Museum och inte långt bort från sevärdheterna O2 Academy Bournemouth och Russell-Cotes Art Gallery & Museum. Detta hotell är ganska bra i pris och med en klass på tre stjärnor.

från 292kr.

Du har ett stenkast bort till några välbesökta sevärdheter som Bournemouth Beach och Oceanarium från hotellet The Croham Hotel. Det är i Bournemouth vid vägen Durley Road South West Cliff som du påträffar detta tvåstjärniga logi.

från 293kr.

The Claremont är ett väldigt billigt hotell i Bournemouth med åtskilliga populära matställen inom gångavstånd. Det är nära Bournemouth International Centre som du påträffar detta fyrstjärniga hotell med en pirslapp från 293 svenska kronor per rum och natt.

från 325kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som finns ganska nära välbesökta sevärdheterna Oceanarium och Bournemouth Beach. Det är nära Bournemouth International Centre som ni stöter på Royal Exeter Hotel, ett boende med hotellrum från 325 kr.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bournemouth

Karta över Bournemouth med hotell