Filtrera Hotell

Pris: 251-1325 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Syracusa

Hitta de bästa hotellen i Syracusa, Italien för dig!
Visar 1-15 av 34 hotell i Syracusa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 251kr.

Hotel Como är ett drömlikt boende med 3 stjärnor i standard. Från 251 kronor per dygn kan du hitta hotellrum för och hotellet hittar ni nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi i Syracusa.

från 273kr.

Från Hotel Posta har du en bit bort till flera populära turistattraktioner som bland annat Duomo di Siracusa och Ortygia. Detta hotell är byggt intill Via Trieste i Syracusa och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 311kr.

Spahotellet Arenella Resort har rogivande bekvämligheter som spaanläggning, massage och pool (utomhus). Spahotellet ligger längs med vägen Strada Ognina och det är här, i Syracusa (Ognina) som du kan få en rofylld tillvaro.

från 372kr.

Det romantiska boendet Hotel Mediterraneo har en hotellstandard på tre stjärnor och är ett perfekt val för en kärleksfull weekend. Från 372 svenska kronor per dygn kan ni få rum för och hotellet ligger nära Apollontemplet i Syracusa.

från 372kr.

Spahotellet Hotel Il Parco är ett avkopplande boende med spabehandlingar. Spahotellet finns längs med Via Isola A och det är här, nära Castello Maniace ni kan få en fridsam tillvaro.

från 379kr.

Återuppliva kärleken i Syracusa med det sagolika och enkla boendet Piccolo Hotel Casa Mia. Det är nära Apollontemplet i Syracusa som ni finner hotellet och där du har tillfället att övernatta på ett romantiskt vis från 379 kronor.

från 379kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Castello Eurialo och rum med bl.a. TV (Lokala kanaler), AC och värdeförvaring. Aldebaran Family Hotel är hotellets namn och du kan beställa hotellrum för 379 kronor per rum och natt.

från 426kr.

Grand Hotel Villa Politi är ett förtrollande vackert boende med 4 stjärnor, ett perfekt alternativ för det nyblivna paret. Det är nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi i Syracusa som ni hittar hotellet och där du har möjligheten att tillbringa natten från 426 SEK.

från 431kr.

Om du vill bo drömlikt i Syracusa så kan det fyrstjärniga boendet Hotel Valle Di Mare Resort möjligen vara för dig. Detta boende är byggt i Syracusa (Fontane Bianche) och du kan få ett rum på hotellet från 431 kronor per natt.

från 480kr.

Hotel Principe di Fitalia är ett mysigt och romantiskt hotell med 4 stjärnor i klass. Från 480 kr per natt kan ni boka rum för och hotellet påträffar ni i en regional park i Syracusa.

från 484kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som fått schysta vitsord av tidigare boenden så kan kanske det fyrstjärniga Grande Albergo Alfeo vara för er. Det är nära Apollontemplet längs med vägen Via Nino Bixio som du stöter på detta billiga hotell i Syracusa.

från 485kr.

I Monasteri Golf Resort är ett boende med ett pris från 485 kronor per hotellrum och där du kan ta del av faciliteter som restaurang, hälsoklubb och pool (utomhus). Boendet har en simpel klass och är stationerat i anslutning till flygplatsen i Syracusa.

från 494kr.

Omtyckta sevärdheter som Greek Theater och Ear of Dionysius (Orecchio di Dionisio) påträffar ni väldigt nära detta 4-stjärniga hotell. Jolly Aretusa Palace Hotel finnes nära Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi i Syracusa och är ett billigt boende där hotellrummen har en prislapp från 494 SEK per natt.

från 516kr.

Hotel Aurora är ett förtrollande vackert boende med tre stjärnor i hotellstandard. Rummen på hotellet har en avgift från 516 SEK för en kärleksfull stämning och detta hotell finns nära Syrakusas katedral i Syracusa.

från 523kr.

Ni har inte långt till några populära attraktioner som Ear of Dionysius (Orecchio di Dionisio) och Greek Theater från hotellet Hotel Panorama. Detta hotell är fyrstjärnigt och ni stöter på det i Syracusa längs med Via Necropoli Grotticelle.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Syracusa

Karta över Syracusa med hotell