Filtrera Hotell

Pris: 244-1541 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Plymouth

Hitta de bästa hotellen i Plymouth, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 43 hotell i Plymouth. Inga hotell har filtrerats bort!
från 244kr.

Detta hotell är väldigt billigt, har 3 stjärnor, finnes i Plymouth och har rum försedda med det enklaste. På Gabber Farm - B&B kan du boka ett hotellrum för 244 riksdaler.

från 291kr.

Välbesökta attraktioner som National Marine Aquarium och Plymouth Hoe finner ni inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Smeatons Tower i Plymouth som du finner Jewells, ett extremt billigt boende med pris från 291 SEK per dygn.

från 292kr.

Efterfrågade sevärdheter som Theatre Royal Plymouth och Plymouth Hoe ligger på gångavstånd från hotellet Sydney Guest House. Detta boende är tvåstjärnigt och ni finner det i Plymouth vid gatan North Road.

från 312kr.

Belmont Hotel har ett väldigt schyst läge inte långt till de efterfrågade attraktionerna National Marine Aquarium och Plymouth Hoe. Detta hotell är 2-stjärnigt och du finner det i Plymouth vid Citadel Road.

från 312kr.

Från Rainbow Lodge - Guest house har du inte långt till några välbesökta turistattraktioner som exempelvis National Marine Aquarium och Plymouth Hoe. Detta boende påträffas längs med Athenaeum Street i Plymouth och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 323kr.

Det extremt billiga hotellet Red Roof Inn Minneapolis Plymouth kostar från 323 kronor per natt och har bekvämligheter som är det enklaste. Detta boende ligger i Plymouth och har en standard på två stjärnor.

från 323kr.

Hotellet Red Roof Inn Detroit - Plymouth/Canton är mycket billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Hotellet stöter du på vid Ann Arbor Road som ligger i Plymouth (Novi - Livonia) och har en standard på två stjärnor.

från 328kr.

Med ett kort avstånd till välbesökta turistattraktioner som Plym Bridge Woods och Plymouth City Museum and Art Gallery kanske hotellet Devonshire Guest House ett läckert alternativ. Detta boende påträffas vid gatan Lockyer Road Mannamead i Plymouth och har en klass på tre stjärnor.

från 341kr.

Nära Plymouth Dome ligger detta trestjärniga och billiga hotell med hotellrum försedda med det mest väsentliga. På Quality Hotel Plymouth kan du teckna ett rum från 341 kr som billigast.

från 341kr.

Ibis Plymouth, ett hotell som anses vara billigt och är försett med bekvämligheter som enbart anses vara grundläggande. Detta boende springer du på vid vägen Marsh Mills som ligger nära Saltram House och har en standard på 2 stjärnor.

från 355kr.

Det är från 355 svenska kronor och uppåt som du finner på det tvåstjärniga hotellet Days Inn Plymouth West/Minneapolis. Detta boende tycks vara billigt och du påträffar det i Plymouth.

från 380kr.

Det trestjärniga hotellet Jurys Inn Plymouth bedöms vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna National Marine Aquarium och Plymouth Hoe. Det är nära Charles Church utmed gatan Exeter Street som detta boende ligger.

från 387kr.

Red Carpet Inn & Suites är ett hotell som är billigt och har sådana faciliteterna som endast är standard. Det är nära Plymouth State University och på vägen Highland Street som ni finner detta tvåstjärniga hotell.

från 390kr.

Alma Lodge Guest House är ett hotell beläget nära Home Park och inte långt ifrån sevärdheterna Plymouth Life Centre och Theatre Royal Plymouth. Med boendets standard på 3 stjärnor betraktas boendet vara tämligen billigt.

från 390kr.

Efterfrågade sevärdheter som National Marine Aquarium och Plymouth Hoe stöter du på en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Med hotellrum från 390 kr är The Firs Guest House billigt med en fin placering nära Plymouth Dome.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Plymouth

Karta över Plymouth med hotell