Filtrera Hotell

Pris: 74-1460 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Edinburgh

Hitta de bästa hotellen i Edinburgh, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 117 hotell i Edinburgh. Inga hotell har filtrerats bort!
från 74kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter finner du på det mycket billiga hotellet The Hostel. Det är nära Edinburgh internationella konferenscenter och utmed vägen Clifton Terrace Haymarket som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 239kr.

The Mayville Guest House är ett trestjärnigt hotell utan lyxigt utbud av bekvämligheter. Boendet anses vara bland de allra billigaste hotellen i Edinburgh och hotellets rum har standardutrustning.

från 254kr.

Regis Guest House är ett mycket billigt boende med en prislapp från 254 svenska kronor per hotellrum och där ni kan ta del av faciliteter som är enkla. Det är nära Edinburgh internationella konferenscenter som du hittar detta tvåstjärniga logi.

från 263kr.

Hotellet Braveheart Guest House är mycket billigt och har de mest enkla faciliteterna. Detta boende har en standard på 3 stjärnor och ni påträffar det nära Edinburgh internationella konferenscenter utmed Gilmore Place.

från 293kr.

Cherrytree Villa Guest House är ett omtyckt hotell med ett stort antal tillfredställda gäster och ligger nära Royal Commonwealth Pool. Detta boendes standard är på tre stjärnor och det hör absolut till de billigaste boendena i Edinburgh.

från 317kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Edinburgh internationella konferenscenter och hotellrum med det vanligaste ni kan vara i behov av. På Ritz Hotel är det möjligt att boka ett rum från 317 kronor som billigast.

från 325kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är mycket billigt och är byggt nära St. Giles' Cathedral med hotellrum som är utrustade med det mest nödvändiga. På Royal British Hotel kan du boka ett rum från 325 kronor som billigast.

från 325kr.

Det extremt billiga hotellet Central Hotel har ett pris från 325 kr per natt och har bekvämligheter som är det vanligaste. Detta hotell hittar du nära Greyfriars Kirk i Edinburgh och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 331kr.

Det extremt billiga hotellet Pollock Halls - Edinburgh First har främst det mest väsentliga utbudet av bekvämligheter. Detta boende har tre stjärnor i klass och du hittar det utmed gatan Holyrood Park Road nära Royal Commonwealth Pool.

från 341kr.

Ett populärt spahotell är Best Western Kings Manor Hotel som du stöter på i Edinburgh (Portobello) och har många tillfredställda gäster sedan tidigare. Detta boende är 3-stjärnigt och är ett oerhört prisvärt hotell med en kostnad på 341 kr per natt för ett rum.

från 341kr.

Det mycket billiga hotellet The Cameron Bed and Breakfast har framför allt det mest väsentliga utbudet av bekvämligheter. Hotellet stöter du på längs Cameron Terrace som går i Edinburgh (Newington) och med en klass på 3 stjärnor.

från 341kr.

Det trestjärniga hotellet The St. Valery Guest House har inte någon stor tillgång av bekvämligheter. Detta hotell är oerhört billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 346kr.

På det billiga hotellet Western Manor House Hotel får du tillgång till faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 346 kr. Ni stöter på detta boende nära Edinburgh Zoo med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 358kr.

På det billiga hotellet Braveheart Self Catering Apartment får ni tillgång till bekvämligheter som är det mest väsentliga till ett pris från 358 kronor. Hotellet finner ni nära Edinburgh internationella konferenscenter och har en standard på 3 stjärnor.

från 365kr.

Det är från priset 365 svenska kronor och uppåt som ni finner på det trestjärniga hotellet Edinburgh Central Guest House. Det är nära Princes Street Gardens i Edinburgh som ni hittar detta boende och det är synnerligen billigt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Edinburgh

Karta över Edinburgh med hotell