Filtrera Hotell

Pris: 202-1518 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Torquay

Hitta de bästa hotellen i Torquay, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 52 hotell i Torquay. Inga hotell har filtrerats bort!
från 202kr.

Med tak över huvudet och en hotellstandard på tre stjärnor har du bara ett kort avstånd till de efterfrågade attraktionerna Kents Cavern och Babbacombe Theatre. Det är i Torquay (Engelska rivieran) som du påträffar Best Western Hotel Gleneagles, ett mycket billigt hotell med rum från 202 kr per dygn.

från 224kr.

Det trestjärniga hotellet ASHURST LODGE HOTEL tycks vara prisvärt och ligger en bit ifrån turistattraktionerna Living Coasts och Cockington Court. Boendet är beläget längs med St Efrides Road i Torquay (Engelska rivieran).

från 224kr.

Hotellet Anchorage Hotel finner du i Torquay (Engelska rivieran) med en två standard. Du hittar detta boendet byggt intill gatan Aveland Road Babbacombe och hör verkligen till de boende i Torquay som är snällast mot plånboken.

från 258kr.

Det mycket billiga hotellet Ashwood Grange Hotel - B&B har en prislapp från 258 svenska kronor per hotellrum och har faciliteter som är det vanligaste. Detta boende ligger i Torquay (Engelska rivieran) och har en standard på fyra stjärnor.

från 263kr.

I Torquay (Engelska rivieran) finnes detta billiga hotell som är tvåstjärnigt i standard och där hotellrummen är utrustade med det vanligaste. Brampton Court Hotel är namnet på hotellet och det är möjligt att få ett rum på hotellet för 263 kronor när det är lågsäsong.

från 273kr.

Hotellet Wayfarer Guest House är beläget inte mer än en bit bort från sevärdheter som Torre Abbey, Cockington Court och Living Coasts. Det är ett 3-stjärnigt hotell och är ett prisvärt alternativ i Torquay.

från 283kr.

Det populära hotellet Yardley Manor Hotel ligger i Torquay (Engelska rivieran). Det populära boendet har 3 stjärnor i klass och tillhör de billiga hotellen i Torquay.

från 292kr.

Braddon Hall Hotel är ett billigt hotell i Torquay med åtskilliga populära matställen inom gångavstånd. Det är i Torquay (Engelska rivieran) som detta 2-stjärniga hotell påträffas med hotellrum från 292 SEK.

från 292kr.

Det fyrstjärniga hotellet The Glenwood Guest House har hotellrum till priser från 292 kr per natt. Hotellet tros vara billigt och du stöter på det i Torquay (Engelska rivieran).

från 293kr.

The Sandpiper Guest House, ett prisvärt hotell med 4 stjärnor som inte är beläget långt ifrån attraktionerna Cockington Court och Princess Theatre. Du hittar detta boende längs Rowdens Road i Torquay (Engelska rivieran).

från 293kr.

Silverlands är ett trestjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget i närheten av attraktioner som Torre Abbey och Cockington Court. Det är i Torquay (Engelska rivieran) utmed vägen Newton Road som detta boende är beläget.

från 293kr.

Tyndale Guest House är ett billigt hotell i Torquay med åtskilliga omtyckta restauranger inom kort avstånd. Det är i Torquay (Engelska rivieran) som detta fyrstjärniga hotell finns med rum från 293 kr och uppåt.

från 312kr.

The Netley Hotel - B&B är ett billigt hotell i Torquay med flera omtyckta restauranger inom kort avstånd. Det är i Torquay (Engelska rivieran) som detta trestjärniga hotell finns med hotellrum från 312 kronor och uppåt.

från 312kr.

Burleigh House - Guest house är ett hotellboende beläget i Torquay (Engelska rivieran) och inte långt ifrån sevärdheterna Cockington Court och Torre Abbey. Med en standard på tre stjärnor anses boendet vara relativt billigt.

från 317kr.

I Torquay (Engelska rivieran) och nära sevärdheterna Cockington Court och Living Coasts finner ni The Beverley Hotel. Hotellet har en tvåstjärnig standard och med ett billigt pris från 317 kr per rum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Torquay

Karta över Torquay med hotell