Filtrera Hotell

Pris: 262-1459 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i York

Hitta de bästa hotellen i York, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 65 hotell i York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 262kr.

Hotellet Super 8 York är byggt nära Harley Davidsons fabrik med en enstjärnig standard. Det är vid Arsenal Road I N Exit I S Exit som boendet är beläget och hör definitivt till de hotell i York som är snällast mot reskassan.

från 273kr.

Detta extremt billiga hotell finner du nära York Castle Museum, har 3 stjärnor i standard och hotellets rum har endast det mest nödvändiga. Chelmsford Place Guest House är hotellets namn och det är möjligt att få ett hotellrum från 273 kronor per rum och natt.

från 285kr.

Super 8 Motel - York är ett tvåstjärnigt boende med ett pris från 285 kronor per rum. Detta hotell finns i York och det bedöms vara bland de billigaste du kan få tag på.

från 292kr.

På hotellet Moorgarth Guest House får ni övernatta med en standard på tre stjärnor och rum från 292 svenska kronor per natt. Det mycket billiga boendet hittar ni nära York Castle Museum.

från 303kr.

Med en tvåstjärnig standard finner du rum från 303 kronor på hotellet Rodeway Inn York. Det är nära Harley Davidsons fabrik i York som ni stöter på boendet och det är billigare än många andra boende.

från 323kr.

2-stjärniga hotellet Econo Lodge finner du nära Harley Davidsons fabrik i York. Det är längs Arsenal Road som du hittar detta boende och är ett synnerligen prisvärt boende med en kostnad på 323 kr per rum.

från 335kr.

Det populära hotellet Americas Best Value Palmer Inn är beläget på landet. Standarden för boendet är på två stjärnor och med ett pris från 335 kronor per rum är det ett oerhört billigt boende.

från 341kr.

I York (Centrala York) hittar du detta mycket billiga hotell som är trestjärnigt i klass och har hotellrum furnerade med standardutrustning. Det är möjligt att boka hotellrum från 341 kr på hotellet Elmbank Hotel.

från 341kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar du på det väldigt billiga hotellet Cumbria House Hotel. Detta boende har tre stjärnor i standard och ni hittar det utmed gatan Vyner St Haxby Road i York (Centrala York).

från 341kr.

Det är från 341 kr och uppåt som ni hittar på det trestjärniga hotellet Holgate Bridge Hotel. Det är i York (Centrala York) som du finner detta hotell och det är synnerligen billigt.

från 355kr.

Days Inn York är ett hotell med två stjärnor i standard i York. Det är längs S Lincoln Ave som ni hittar detta boende och med ett pris från 355kr per natt är det ej ett kostsamt hotell.

från 362kr.

Days Inn And Suites York är ett tvåstjärnigt hotell i York. Hotellrummen är furnerade med standardutrustning du behöver för boendet.

från 365kr.

Detta hotell är billigt, har två stjärnor, är byggt i York (Centrala York) och har hotellrum furnerade med det enklaste. Boendets namn är Holgate Hill Hotel och ni kan boka ett hotellrum från 365 SEK per natt.

från 378kr.

Microtel Inn & Suites by Wyndham York, ett hotell som anses vara billigt och är försett med bekvämligheter som endast anses vara standard. Detta hotell har en standard på två stjärnor och du hittar det i York på Market Place Dr.

från 387kr.

Quality Inn And Suites York är ett 2-stjärnigt hotell med faciliteter som pool (utomhus), restaurang och pub. Boendet är billigt och rummen är försedda med bl.a. TV (Lokala kanaler), safebox och AC.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för York

Karta över York med hotell