Filtrera Hotell

Pris: 707-5030 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rio de Janeiro

Hitta de bästa hotellen i Rio de Janeiro, Brasilien för dig!
Visar 1-15 av 83 hotell i Rio de Janeiro. Inga hotell har filtrerats bort!
från 707kr.

Trestjärniga hotellet Copacabana Sol Hotel är beläget nära Copacabana Beach i Rio de Janeiro. Det är på Rua Santa Clara som du finner detta boende och det hör definitivt till de mest förmånliga i Rio de Janeiro.

från 742kr.

Det uppskattade hotellet Windsor Asturias Hotel har 3-stjärnig standard och har erhållits bra betyg. Det är ett väldigt billigt boende som hittas nära Biblioteca Nacional på Rua Senador Dantas Cinelandia i Rio de Janeiro.

från 777kr.

På hotellet Hotel Bandeirantes får du övernatta med en standard på tre stjärnor och ett pris från 777 svenska kronor per natt. Detta boende är väldigt billigt och ni finner det nära Copacabana Beach i Rio de Janeiro.

från 781kr.

På Aeroporto Othon hittar du hotellrum från 781 svenska kronor per dygn och en hotellstandard på tre stjärnor. Det är nära Museo de Arte Moderno i Rio de Janeiro som du påträffar detta boende och det är billigare än många andra boende.

från 797kr.

Det 3-stjärniga hotellet Mercure Rio De Janeiro Botafogo Hotel är stationerat i Rio de Janeiro (Botafogo) i Rio de Janeiro. Du finner detta boendet jämte gatan Rua Sorocaba Botafogo och är ett oerhört billigt alternativ med ett pris på 797 kr per natt för ett rum.

från 810kr.

Det företagslämpade Windsor Guanabara Hotel är ett trestjärnigt hotell intill Avenida Presidente Vargas. Du kan bli gäst från 810 SEK och det finns t.ex. konferenssal och företagscenter att ta del av.

från 812kr.

På Hotel Atlantico Praia finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Detta boende är billigare än många andra boende och rummen är rustade med bland annat luftkonditionering, Internetanslutning, värdeförvaring och minibar.

från 843kr.

Rios Nice Hotel är ett extremt billigt hotell med en prislapp från 843 kr per dygn och där du får tillgång till faciliteter som restaurang, bastu och pool utomhus. Du påträffar detta boende nära Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro med en standard på 3 stjärnor.

från 864kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Astoria Copacabana är passande för företagsverksamheter och ni påträffar det intill vägen Rua Republica Do Peru. Företagscenter och rum för konferens är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 864 svenska kronor per natt.

från 902kr.

Det trestjärniga hotellet Ramada Rio de Janeiro/Riocentro är anpassat för företagsverksamheter och ni hittar det intill Av. Salvador Allende Jacarepagua. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, rum för konferens m.m. och med ett pris från 902 SEK per natt.

från 950kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Atlantico Business Centro hittar du nära Biblioteca Nacional i Rio de Janeiro. Detta hotell finnes vid gatan Rua Senador Dantas Centro och är verkligen bland de hotell i Rio de Janeiro som är vänligast mot reskassan.

från 959kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är billigt och finnes nära Copacabana Beach med rum som är inredda med bl.a. Internetanslutning, luftkonditionering och minibar. På hotellet Hotel Atlantico Copacabana är det möjligt att under lågsäsong boka ett hotellrum från 959 SEK.

från 976kr.

Hotellet Augusto's Paysandu Hotel finner du i Rio de Janeiro (Flamengo) med en standard på 3 stjärnor. Det är längs Rua Paissandu som du hittar detta boende och med en kostnad från 976kr per rum är det ett riktigt billigt alternativ.

från 981kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och finns i Rio de Janeiro (Arpoador) där hotellrummen har minibar, AC och Internet. Det går att teckna ett rum från 981 kronor på hotellet Savoy Othon Travel.

från 989kr.

Promenade Casa Del Mar är ett hotell med 3 stjärnor och utomhuspool, restaurang och gym för hotellets gäster. Hotellet är billigt och rummen är försedda med standardutrustning men med AC.

Alternativa resmål...

Om Rio de Janeiro

Rio de Janeiro anses vara världens vackraste stad och ligger i Brasilien. Rio de Janeiro ligger med höga grönskande berg i bakgrunden och den klarblå Atlanten framför sig, nog är det vackert.

Det är en stad fylld utav värme, både från den otroligt gästvänliga befolkningen och från det tropiska klimatet. Stränderna i Rio de Janeiro är milslånga och världsberömda, här hittar man både turister och lokalbefolkningen eller cariocas som de kallas, som passar på att njuta utav havet efter en lång arbetsdag.

Det finns mycket att se i Rio de Janeiro, ett måste är jesusstatyn Cristo Redentor, som blickar ner över staden från det 710 meter höga berget Corcovado. Statyn är 38 meter hög och väger hela 700 ton. Rio de Janeiro har även ett otroligt nattliv med exklusiva diskotek, salsaklubbar, pianobarer och mycket annat. Om du ska gå ut i staden så är det bra att komma ihåg att cariocas sällan börjar kvällen innan klockan 23.

Det finns otroligt många hotell att söka och boka i Rio de Janeiro. Priserna varierar väldigt mycket men det är inga problem att hitta hotell som är riktigt billiga. De allra billigaste hotellen kostar runt 700 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Rio de Janeiro

Karta över Rio de Janeiro med hotell