Filtrera Hotell

Pris: 228-898 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Catania

Hitta de bästa hotellen i Catania, Italien för dig!
Visar 1-15 av 31 hotell i Catania. Inga hotell har filtrerats bort!
från 228kr.

B&B Catania City Center är ett 3-stjärnigt hotell i Catania med en drömlik stuk. Hotellrummen har ett pris från 228 kronor för en romantisk stämning och hotellet är beläget nära Ursino slott i Catania.

från 297kr.

Miramare är ett enstjärnigt hotell med en kostnad från 297 kronor per rum och natt. Det är nära La Plaja i Catania som ni hittar boendet och det är billigt.

från 304kr.

Nära Massimo Bellini Theater hittar man det populära hotellet Hotel Villa Romeo som fått ta emot ett mycket hederligt omdöme av tidigare gäster. Boendets standard är på tre stjärnor och är ett val i Catania som klassas som förmånligt för reskassan.

från 334kr.

Villa Mater Hotel är ett billigt boende som kostar från 334 SEK per dygn och där ni får tillgång till bekvämligheter som anses nödvändiga. Du hittar boendet nära Stadio Angelo Massimino i Catania med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 341kr.

Hotel La Ville är ett förtrollande vackert boende med tre stjärnor i hotellstandard. Från 341 kronor per natt kan du få hotellrum för och hotellet stöter ni på nära Massimo Bellini Theater i Catania.

från 341kr.

Om du tänkt bo romantiskt i Catania så kan det 3-stjärniga boendet De Curtis kanske vara något för dig. Det är nära Massimo Bellini Theater i Catania som du hittar boendet och där du kan hitta rum på hotellet från 341 svenska kronor och uppåt.

från 342kr.

Bad - Bed & Breakfast and Design har en prislapp från 342 kr per rum och har faciliteter som är det vanligaste. Boendet har tre stjärnor som klass och är stationerat nära Duomo di Catania.

från 372kr.

Nära Massimo Bellini Theater finner du hotellet Hotel Etnea 316 vilket har en 3-stjärnig standard. Det är på Via ETNEA N. som boendet är beläget och med en kostnad på 372 kr per hotellrum ligger det ganska nära genomsnittet i kostnad.

från 376kr.

Hotellet Idea Hotel Catania Ognina ligger nära Le Ciminiere utställnings- och kongresscenter med en tre standard. Ni finner detta boendet beläget på gatan Via Messina och bedöms varken vara dyrt eller billigt för ett hotellrum i Catania.

från 381kr.

Bo romantiskt under ditt besök i Catania på det 3-stjärniga hotellet Hotel Manganelli Palace. Det är nära Massimo Bellini Theater i Catania som ni stöter på hotellet och där du har möjligheten att tillbringa natten från 381 kr.

från 402kr.

Hotellet Hotel Valentino är beläget nära Massimo Bellini Theater med en tre standard. Det är längs Piazza Spirito Santo som ni påträffar detta boende och det tillhör ett mellansegment i pris med 402kr per rum.

från 417kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är ett måste så kan Villa Cibele vara det mycket billigt hotellet för dig med en kostnad från 417 svenska kronor per natt. Du stöter på detta boende nära Stadio Angelo Massimino i Catania med en standard på 4 stjärnor.

från 417kr.

Det väldigt billiga hotellet AGA Hotel Conference Business Centre & Spa kostar från 417 kr per natt och har faciliteter som till exempel torrbastu, restaurang och hälsoklubb. Det är nära Massimo Bellini Theater i Catania som ni finner detta fyrstjärniga logi.

från 418kr.

Detta är ett hotell nära Ursino slott och hotellrum med standardutrustning du kan avses behöva. B&B Al Castello är hotellets namn och det är möjligt att beställa rum från 418 kr per rum och natt.

från 447kr.

Det fyrstjärniga hotellet Villa del Bosco & VdB Next Hotel and Event Living är ett prima alternativ för firmor och ni finner det på vägen Via del Bosco. Hotellrummen kostar från 447 kr per dygn och på hotellet hittar du bland annat bolagsanpassade tjänster som kemtvätt av kläder och konferensrum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Catania

Karta över Catania med hotell