Filtrera Hotell

Pris: 70-1872 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mexico city

Hitta de bästa hotellen i Mexico city, Mexiko för dig!
Visar 1-15 av 154 hotell i Mexico city. Inga hotell har filtrerats bort!
från 70kr.

Hostal Centro Historico Regina är ett populärt hotell med en stjärna och väldigt många nöjda hotellgäster. Boendet är mycket billigt och du stöter på det på de Febrero Col. Centro nära Plaza de la Constitucion i Mexico city.

från 89kr.

Nära Zocalo är hotellet Downtown Beds - Hostel byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna National Palace (Palacio Nacional) och Palacio de Bellas Artes. Boendet är ett tvåstjärnigt hotell och är ett mycket billigt val med ett pris på 89 kr per rum.

från 126kr.

Med ett kort gångavstånd till välbesökta sevärdheter som La Condesa och Paseo de la Reforma kanske hotellet Stayinn Barefoot Condesa ett bra alternativ. Detta hotell är 2-stjärnigt och ni hittar det i Mexico city vid vägen Juan Escutia Col. Condesa.

från 164kr.

I Mexico City (Roma - Condesa) är hotellet Hostal La Buena Vida byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna La Condesa och Museum of Modern Art (Museo de Arte Moderno). Det är ett tvåstjärnigt hotell och är ett riktigt prisvärt boende med ett pris på 164 kr per natt för ett rum.

från 199kr.

Hostel Amigo har ett superfint utgångsläge, nära till de efterfrågade attraktionerna National Palace (Palacio Nacional) och Palacio de Bellas Artes. Detta hotell påträffas vid Isabel La Catolica Centro i Mexico city och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 199kr.

Nära Cristobal Colon-monumentet och inte långt från sevärdheterna Museo Mural Diego Rivera och Zocalo ligger Corinto Hotel. Hotellet har en enstjärnig klass och hör till de billigaste boendena du kan finna i Mexico city.

från 208kr.

Med bekväm övernattning och en klass på 2 stjärnor har du nära till de populära sevärdheterna Palacio de Bellas Artes och Zocalo. Hotel Monaco är ett mycket billigt hotell nära Alameda Central i Mexico city med en kostnad från 208 kronor som billigast.

från 212kr.

Med ett kort gångavstånd till populära sevärdheter som Palacio de Bellas Artes och National Palace (Palacio Nacional) kanske hotellet Hostel Amigo Suites Downtown ett prima alternativ för dig. Detta logi är 1-stjärnigt och ni hittar det i Mexico city vid gatan Luis Gonzalez Obregon Downtown.

från 220kr.

Detta trestjärniga boende finnes hyfsat nära de välbesökta turistattraktionerna Zocalo och Palacio de Bellas Artes. Hotel Lepanto finns nära Alameda Central i Mexico city och är ett väldigt billigt boende där rummen har ett pris från 220 kronor per dygn.

från 235kr.

Nära Monumento a los Heroes de la Independencia och inte långt ifrån sevärdheterna Paseo de la Reforma och Monumento y Museo de la Revolucion finnes Hotel Sybharis. Boendet är bland de absolut mest billiga hotellen i Mexico city och har en klass på 3 stjärnor.

från 242kr.

Populära turistattraktioner som Museo Mural Diego Rivera och Palacio de Bellas Artes finner ni inte långt ifrån detta tvåstjärniga hotell. Från 242 svenska kronor kan ni få hotellrum på det väldigt billiga Hotel San Diego nära Alameda Central i Mexico city.

från 250kr.

Du har inte långt till några stycken omtyckta sevärdheter som Gran Hotel Ciudad de Mexico och Monumento y Museo de la Revolucion från hotellet Hotel Del Principado. Hotellet har en klass på 3 stjärnor och du stöter på det intill gatan Londres Col. Juarez Zona Rosa i Mexico city.

från 255kr.

En kort promenad från Hotel Apartamentos Avilla stöter du på de populära turistattraktionerna Palacio de Bellas Artes och Zocalo. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och du hittar det intill vägen Sombrereros Colonia Tabacalera i Mexico city.

från 259kr.

Nära Alameda Central och inte långt bort från sevärdheterna Palacio de Bellas Artes och Zocalo hittar ni Hotel Ferrol. Detta boende är oerhört billigt och med en klass på tre stjärnor.

från 294kr.

Segovia Regency Hotel är ett trestjärnigt hotell som är populärt för bolag och finns längs vägen Av Chapultepec Col. Roma Norte. Här företagsfaciliteter som företagstjänster, konferenssal m.fl. och med ett pris från 294 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Mexico city

Mexico city är inte bara Mexicos största stad utan världens största stad, till befolkningen. Detta gör förstås att det tar sin tid att hinna med hela staden, som turist kan det lätt kännas lite stressigt.

Men semestern är inte till för att stressa, den är till för att njuta och roa sig och det är två saker man verkligen kan gör i Mexico city. Att bara promenera runt och ta in staden är ett absolut måste när man är här och det finns verkligen mycket att se. Coyoacán är den äldsta stadsdelen i Mexico city och det var här den berömda konstnären Frida Kahlo bodde, hennes hem är nu omgjort till museum.

Xochimilco ligger strax intill Coyacán och brukar ibland kallas för Mexicos Venedig. Stadsdelen är full utav kanaler, här kan man ta en båttur, äta god mat och lyssna på vacker musik.

Runt om i Mexico city finns även en hel del gamla kyrkor och ruiner och strax utan för staden finns Teotihuacan, en samling pyramider byggda utav Mayaindianerna under 300-talet f.k.

Den som vill festa i Mexico city kommer inte att bli besviken, här finns en hel del att välja på, framför allt i stadsdelarna San Angel, Coyoacán, Polanco samt Zona Rosa och Condesa.

Hotell finns det också i Mexico city och de flesta är riktigt billiga att boka. Priserna varierar naturligtvis men de allra billigaste hotellen brukar ligga på ungefär 250 kronor per natt.

Hotellkarta för Mexico city

Karta över Mexico city med hotell